Print this page

«King Otto»: Το έπος του Ρεχάγκελ με την Εθνική το 2004 γίνεται ταινία-Δείτε το τρέιλερ

08 Jul 2020 Written by

H Ελλάδα έγραψε ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό έπος στα γήπεδα της Πορτογαλίας, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2004 και συγκλονίζοντας με τη δύναμη της ψυχής, το ελληνικό πάθος και την πίστη για νίκη.

Ηγέτης και ιθύνων νους εκείνης της ομάδας ήταν ο σπουδαίος Γερμανός προπονητής Οτο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που την οδήγησε στον θρίαμβο, που πίστεψε στο θαύμα και βοήθησε για να γίνει πραγματικότητα.

Μετά από 16 χρόνια, το απίστευτο παραμύθι του «βασιλιά Οτο» παίρνει σάρκα και οστά και μεταφέρεται, μέσω ενός ντοκιμαντέρ, στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2021 με τίτλο «King Otto» και σε σκηνοθεσία του Christopher André Marks.

Με το σύνθημα που είχε η Ελλάδα στο λεωφορείο της αποστολής στην Πορτογαλία, «Η αρχαία Ελλάδα είχε 12 θεούς, η σύγχρονη Ελλάδα έχει 11», η ταινία King Otto ζωντανεύει την ιστορία του ανθρώπου που ενέπνευσε ένα ολόκληρο έθνος για να πετύχει το θαύμα!

Μάλιστα στο εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, ο Ρεχάγκελ καθισμένος στον… θρόνο του απαγγέλλει με το μοναδικό του στυλ τον ελληνικό εθνικό ύμνο…

Δείτε το τρέιλερ

Read 512 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media