Print this page

Eπιστρέφει στους πάγκους μετά απο 2 χρόνια

13 Jun 2020 Written by

Μετά απο δυο χρόνια αποχής επιστρέφει στους πάγκους
Ο Βασίλης Κρασανάκης είναι ο νέος προπονητής του Πόρου και θα κουμαντάρει την ομάδα του Ηρακλείου, στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Κατηγορία στην οποία είχε στο παρελθόν εργαστεί με τον ΠΟΑ και μάλιστα έκανε εξαιρετική πορεία.
Τελευταίος του σταθμός η Κ19 του ΟΦΗ, το 2018.
Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει:
"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Κρασανάκη ο οποίος θα καθοδηγήσει από τον πάγκο την ομάδα τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Καλωσορίζουμε το Βασίλη το ήθος, η αξία και η πορεία του οποίου είναι γνωστή σε όλους στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας στο καινούργιο πρωτάθλημα".
Ποιος είναι
Ο Βασίλης Κρασανάκης γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1975 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη διετία 2011-2013 ως βοηθός προπονητή των Νίκου Ανδριανάκη και Θανάση Κολιτσιδάκη στον Ηρόδοτο ο οποίος αγωνίζονταν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Με τον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού κατέκτησε τη δεύτερη χρονιά το Κύπελλο ΕΠΣΗ ως βοηθός του Θανάση Κολιτσιδάκη. Εκτός από βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα ο 45χρονος τεχνικός διετέλεσε και πρώτος προπονητής των Νέων Ηροδότου τη σεζόν 2012-2013 στη Β' ΕΠΣΗ. Την επόμενη περίοδο (2013-2014) μετακόμισε στον Εργοτέλη, αποτελώντας βοηθό των Γιώργου Αποστολάκη και Αντώνη Φραγκάκη στις Κ15 και Κ17 του συλλογου στη Super League. Τη σεζόν  2014-2015 ανέλαβε τη Μινωική στην Α1 ΕΠΣH με βοηθό το Γιώργο Χατζηδιαμαντή και ακολούθησε η θητεία για δύο χρόνια (2015-2017) στον ΠΟΑ με πολύ σημαντικό εργο. Την πρώτη χρονιά ο Κρασανάκης οδήγησε τον σύλλογο του προσφυγικού προαστίου στην επιστροφή στη Γ' Εθνική από την Α1 ΕΠΣΗ με βοηθό τον Κυριάκο Πέτρα, ενώ τη δεύτερη χρονιά συνεργάστηκε εκ νέου στο τεχνικό τιμ με τον Γιώργο Χατζηδιαμαντή. Με τους Ατσαλενιώτες κατέκτησε πρωτάθλημα ΕΠΣΗ, πρωτάθλημα Κρήτης και άνοδο στη Γ' Εθνική, δύο Super Cup, τη δεύτερη χρονιά κατέκτησε την 4η θέση στη Γ' Εθνική (σε όμιλο Αθηνων), ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Τη σεζόν 2017-2018 μετακόμισε στο Βαρδινογιαννειο, διατελώντας τεχνικός της ομάδα Νέων του ΟΦΗ κάτω των 19 ετών.

Read 610 times Last modified on Saturday, 13 June 2020 19:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george