Print this page

Δυο ηχηρά διαζύγια με προπονητές!

06 Jun 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Οχι ένα, αλλά δυο -και μάλιστα ηχηρά-διαζύγια, με Ηρακλειώτες προπονητές και μάλιστα την ίδια μέρα!
Η είδηση της αποχώρησης του Μανώλη Παπαματθαιάκη απο τον Πανθηραικό και την πανέμορφη Σαντορίνη δεν είναι είδηση-έκπληξη, καθώς ο ίδιος είχε κάνει εδώ και καιρό τις προθέσεις του, στους ανθρώπους της ομάδας.
Ενώ και ο Μανώλης Σουτζής, που είχε πετυχημένη πορεία στην ομάδα του Πόρου, η οποία και κρατήθηκε στην Γ’ Εθνική, έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα, παρά τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Ασσαριωτάκη.
Ετσι και οι δυο ομάδες είναι σε αναζήτηση πρπονητή, αλλά και οι ίδιοι οι προπονητές σε αναζήτηση ομάδας!
Πριν πάμε σε αυτό όμως, θα πρέπει να αναφέρουμε πως για την περίπτωση Παπαματθαιάκη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του προπονητική ιστορία στο νησί του «Ηφαιστείου», θα πρέπει να πούμε ότι η ομάδα του Πανθηραικου έκανε καλή πορεία στην Γ’ Εθνική, ωστόσο ούτε η συνένωση 5 ομάδων του νησιού για να γίνει μια ισχυρή δύναμη στην κατηγορία, δεν ήταν αρκετή αν πείσει τον έμπειρο Ηρακλειώτη, προπονητή να συνεχίσει στο νησί.
Ετσι, η δρόμοι τους, χώρισαν φιλικά.
Ενώ για τον Σουτζή, ο βασικός λόγος του διαζυγίου φέρεται να είναι πρόταση απο ομάδα παραπάνω κατηγορίας.
Ο Μάνος δουλεύει σε υψηλό επίπεδο και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.
Με ομάδες της Αθήνα όμως, συζητάει και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα καλό προπονητικό όνομα και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να «μετακομίσει» στην πρωτεύουσα.
 
Read 1965 times Last modified on Saturday, 13 June 2020 18:38
Rate this item
(0 votes)

Latest from george