Print this page

O Kυπελλούχος της ρουλέτας και του τζόγου

02 Jun 2020 Written by

Ο Κυπελλούχος Ηρακλείου, κρίθηκε μετά απο ...κλήρωση (ΠΑΝΟΜ), ωστόσο η ΕΠΣΗ, έκανε γνωστό, ότι δεν θα γραφτεί στα χαρτιά ως φετινός Κυπελλούχος.
Μάλιστα, ο προεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, επικρίνει την απόφαση-παρωδία της ΕΠΟ, να αναδειχθούν οι Κυπελλούχοι μέσα απο αυτή τη διαδικασία, καθώς οπως σημειώνει «οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλαθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνυονται στην ρουλετα και στον τζογο».
Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ αναφέρει:
Όπως ανέφερα και χθες στα γραφεία της Ένωσις κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για την ανάδειξη του "κυπελλούχου" Ηρακλειου επιμένω ότι οι τίτλοι οι κούπες οι νικες θα πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι κόποι ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και οι αγωνίες των παραγόντων και των φιλαθλων δεν μπορούνε να παίζονται και να αναδεικνυονται στην ρουλετα και στον τζογο.
Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης αλλα και ο Α αντιπρόεδρος Γιώργος ο Κουτεντάκης αντιδρασαμε απο την πρωτη στιγμη στην αποφαση της ΕΠΟ αλλα παρα τις πιέσεις να αλλάξουμε την άστοχη απόφαση της ΕΠΟ δεν καταφέραμε να γίνει το αίτημά μας αποδεχτο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά σε αυτή την απαράδεκτη και αντί ποδοσφαιρική απόφαση..
Φυσικά ως ΕΠΣ Ηρακλειου και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Ομοσπονδια ούτως ώστε ο τελικός και ο ημιτελικός να διεξαχθούν το Σεπτέμβριο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυπελλούχος με...παύλα στο Ηράκλειο

"Χάρτινος" Κυπελλούχος και στο Ηράκλειο

 

Read 588 times Last modified on Tuesday, 02 June 2020 14:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george