Print this page

Η "απάντηση" του Μπούση στα σενάρια πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ

18 Feb 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το σφύριγμα της λήξης απο τον διαιτητή Ζαχαριάδη στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-0, βρήκε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν το σπουδαίο αποτέλεσμα, που φέρνει τον ΟΦΗ, πολύ κοντά πλέον στην 6η θέση, η οποία ενδεχόμενα φέρει τον ΟΦΗ ξανά στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Πρωταγωνιστής στα επινίκια τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια, ήταν το αφεντικό του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με το σφύριγμα της λήξης, συμμετείχε και αυτός στο πάρτι των παικτών.

Μαζί του και ο υιός του Δημήτρης, ο οποίος επίσης, έζησε έντονα το παιχνίδι και δείχνει πολύ δεμένος με τον ΟΦΗ.

Πάτέρας και υιός Μπούσης, αγκάλιασαν τον προπονητή του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο, ώστε να τον συγχαρούν, αλλά και ένα προς ένα, όλους τους παίκτες!

Ο Μπούσης μάλιστα, συμμετείχε και αυτός (σαν να είναι παίκτης) στην αγκαλιά που έκαναν όλοι μαζί οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το τέλος του αγώνα, μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίζουν την σπουδαία τους νίκη.

Σε ένα μέρος των πανηγυρισμών συμμετείχε και ο Ατζελο Παλυβός, ο οποίος αναχώρησε νωρίτερα για να προλάβει την τήση για την Αθήνα.

Η στάση αυτή του Μιχάλη Μπούση, αλλά και η αγάπη που δείχνει για την ομάδα που επέλεξε να επεδύσει τα χρήματα του, είναι μια απάντηση στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί πώλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μόνο...αποχώρηση του Μιχάλη Μπούση, δεν δείχνει η στάση του αφεντικού της ομάδας, στον οποίο το "μικρόβιο" του ΟΦΗ, φαίνεται να έχει μπεί για τα καλά μέσα του.

Ο κόσμος του ΟΦΗ για μια ακόμη φορά, του έδειξε με το χειροκρότημα και τα σχόλια του, την αποδοχή προς το πρόσωπο του.

Η συμβολή του, στην φετινή πορεία της ομάδας, είναι ανεκτίμητη, γιατί ο ίδιος με την επένδυση του, έχει δημιουργήσει το υγιές περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί ο σημερινός ΟΦΗ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εβαλε τρία γκολ, μέτρησε το ένα και έφυγε για Ευρώπη!

Read 2056 times Last modified on Saturday, 22 February 2020 20:41
Rate this item
(1 Vote)

Latest from george