Print this page

Mε τη σκέψη στον Ατρόμητο (VIDEO)

16 Nov 2019 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Τα δυο γκολ του Βραζιλιάνου Φερέιρα, ο οποίος ανεβαίνει συνεχώς και ...κλείνει το μάτι στον Γιώργο Σίμο, ήταν όλα τα λεφτά στο φιλικό δίτερμα του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Το τελικό 6-1, περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι μεγάλη (ο ΠΟΑ αγωνίζεται τρείς κατηγορίες κάτω, στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής), ωστόσο, ο τεχνικός του ΟΦΗ, τσέκαρε την αγωνιστική φόρμα κάποιων παικτών του.
 Εκτός απο τον Βραζιλιάνο που ήταν το μεγάλο "κέρδος" για τον ΟΦΗ, καθώς ο νεαρός επιθετικός έβγαλε μάτια στο περσινό πρωτάθλημα, ο Σίμος τσέκαρε ακόμη τον Γιαννούλη στη θέση του αριστερού μπάκ, καθώς ο Κοροβέσης είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
Αυτό σημαίνει ότι, θα έχουμε αλλαγές σε άμυνα και μεσαία γραμμή, με τους Μαρινάκη-Νάστο να έχουν προβάδισμα για τη θέση του στόπερ, αν το τεχνικό επιτελείο αποφασίσει να παραμείνει ο Κουτρουμπής στην μεσαία γραμμή.
Αν ο Κουτρουμπής γυρίσει στην άμυνα, τότε αναζητείται ο πάικτης που θα καλύψει τη θέση 6, με τους Νάστο και Σταίκο, να είναι βασικοί υποψήφιοι.
Ο Σίμος είδε ακόμη το νεαρό Περδίκη σε θέση αριστερού στόπερ, αλλά θα είναι μάλλον έκπληξη να τον δούμε βασικό στο Περιστέρι.
O τεχνικός του ΟΦΗ, ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, όπως ο Ναμπί, ο Τσιλιανίδης, ο Σεμέντο, ο Σωτηρίου, ο Μαρινάκης, στους οποίους δεν έδωσε καθ' όλου χρόνο συμμετοχής, θέλεοντας να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα.
Σε ότι αφορά στο παιχνίδι τα 6 γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν ο Φερέιρα (17', 34') ο Mάνος (19'), ο Βαζ (50'), ο Νοικοκυράκης (53') και ο Φιγκεϊρέντο (56').
Για τον ΠΟΑ σημείωσε ο Σαμουηλίδης (24'), ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Το προπονητικό φιλικό, έγινε σε δυο ημίχρονο των 30 λεπτών και οι δυο προπονητές, είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
Οι ενδεκάδες:
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Περδίκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Σουρνάκης, Νέιρα, Φερέιρα, Ναμπί, Ντίνας, Μάνος.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νάστος, Βαζ, Σακόρ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπολάκης, Νοικοκυράκης, Φιγκεϊρέντο.
ΠΟΑ (Mανώλης Σκύβαλος): Ρουμπάκης, Μαρκουλάκης, Βολονάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης, Ρωμανάκης, Νίκολλι, Κερμενίδης, Καϊμακαμούδης, Πλουσής, Ξυλούρης.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Γκογκόσης, Γιαλυτάκης, Βορριάς, Τζουανάκης.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
Read 2312 times Last modified on Thursday, 21 November 2019 14:18
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media