Print this page

Τον έστειλε ...αδιάβαστο με σουτ-oβίδα στο "παράθυρο" (VIDEO)

13 Oct 2019 Written by

H γκολάρα του έμπειρου επιθετικού Βεστάκη με σούτ στο "Γ", με το αριστερό πόδι στο 14' με το οποίο το ΣΥΝΚΑ, μπήκε μπροστά στο σκόρ, ήταν όλα τα λεφτά, στο διπλό των Χανιωτών, στο Μαρτινέγκο (1-3), επί του νεοφώτιστου Πόρου, ο οποίος μετά τις τιμητικές ισοπαλίες με ΠΟΑ και Γιούχτα, δεν ηταν το ίδιο ανταγωνιστικός σε αυτό το παιχνίδι. Βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε δίκαια.

Ο επιθετικός του ΣΥΝΚΑ, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με δυνατό σουτ, έξω απο την περιοχή, στέλνοντας ...αδιάβαστο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Καταπληκτικό και το γκολ του Κόλα, απο πλάγια θέση για το 1-3 στο 53'. Ο ίδιος παίκτης στο 28' είχε κάνει το 0-2, για να μειώσει ο Πόρος με πέναλτι του Μεταξάκη στο 38'. Πρώτη νίκη για τους Χανιώτες!

Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι

Σε κακή μέρα όλοι στον Πόρο και πρώτη ήττα στη Γ' Εθνική
Πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό οι πρωταθλητές Ηρακλείου δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα με ΠΟΑ και Γιούχτα. Έχοντας θέματα σε όλες τις της γραμμές και με εμφανή την έλλειψη παθους οι "μπλέ" έχασαν με 1-3 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την Κυριακή το απόγευμα (13/10) στο ηλιόλουστο Μαρτινέγκο. Η ομάδα των Χανίων μπήκε καλύτερα, προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Βεστάκη, πέτυχε κι ένα δεύτερο γκολ στη συνέχεια και παρ' ότι ο Πόρος μείωσε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με πέναλτι του Μεταξάκη και ξαναμπήκε το παιχνίδι δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο στην επανάληψη και ν' αποσπάσει θετικό. Το ΣΥΝΚΑ έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι το ήθελε περισσότερο, ήταν καλά διαβασμενο και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση, την πρώτη του έπειτα από δύο ήττες στο πρωταθλημα.

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου) Βοηθοί: Καφεσάκης - Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)
Κόκκινες: 90+2’ Παληγεώργος
Κίτρινες: 61' Σπηλιώτης - 46' Κόλα, 90’ Πάγκαλος, 90+4’ Βαρδάκης
Α.Ο. Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Χρήστου, Καρβελάς, Μαυροειδής, Λουμπάκης, Σπηλιώτης, Μαγάκης (67’ Τριανταφυλλίδης), Πήλιος, Χρηστάκης, Μαραθιανός (56' Ποκόνγκ), Τορομανίδης (75’ Μεμοτσέλα), Μεταξάκης (88’ Ζέκιο).
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Αστέριος Θέμελης): Βλαχάκης, Κόλα, Λάμτσε, Παληγεώργος, Λαμπάκης, Μαθιουδάκης (87’ Βαρδάκης), Μαζιώτης (49’ λ.τ. Ιμέρι), Μποτωνάκης, Αργυρουδάκης, Νικόλτσης (76’ Πάγκαλος), Βεστάκης (82’ Τσίτας).
Το φιλμ του αγώνα 
8' Πρώτη φάση στο παιχνίδι για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Δυνατή σέντρα Παληγεώργου από δεξιά, δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Νικόλτσης, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του και έφυγε έξω.
14' Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανοίγει το σκορ. Λάθος απομάκρυνση των παικτών του Πόρου, δυνατό αριστερό σουτ του Βεστάκη, η μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Χρήστου (0-1).
20' Πολύ άστοχο το μακρινό σουτ με το δεξί του Μαζιώτη για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
23' Τεράστια ευκαιρία για τον Πόρο να ισοφαρίσει. Γύρισμα Καρβέλα από αριστερά, αμαρκάριστος ο Μαραθιανός μέσα στην περιοχή του ΣΥΝΚΑ έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βλαχάκη.
28' Δεύτερο γκολ για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Σέντρα Νικόλτση από δεξιά, πλασέ στην κίνηση Βεστάκη και ο Κόλα με το γόνατο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου (0-2).
38' Μειώνει ο Πόρος και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Σέντρα Πήλιου από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αργυρουδάκη σύμφωνα με την υπόδειξη του α' βοηθού Καφεσάκη στην οποία συναίνεσε ο διαιτητής Μόσχου (Λασιθίου). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεταξάκης ξεγελώντας τον Βλαχάκη και στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή του γωνία (1-2).
43' Δυνατό σουτ του Κόλα από αριστερά για το ΣΥΝΚΑ τελείως άστοχο.
-Ημίχρονο στο Μαρτινέγκο με ένα λεπτό καθυστέρηση, Α.Ο. Πόρος-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-2.
-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του ΣΥΝΚΑ, άρχισε το β' ημίχρονο.
46' Κίτρινη στον Κόλα γιατί παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ του Πόρου.
49' Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για το ΣΥΝΚΑ, έξω ο τραυματίας Μαζιώτης μέσα ο Ιμέρι.
50' Δυνατό σουτ του Βεστάκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Χρήστου.
52' Ο Καρβελάς μπήκε επικίνδυνα από δεξιά στην περιοχή του ΣΥΝΚΑ και γύρισε στο πρώτο δοκάρι για τον Μαραθιανού, βγήκε και μπλόκαρε ο Βλαχάκης στον οποίο στη συνέχεια έγινε επιθετικό φάουλ.
53' Τρίτο γκολ για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Σουτ του Κόλα από αριστερά, κόντραρε η μπάλα σε σώμα παίκτη του Πόρου και κατέληξε στα δίχτυα του Χρήστου (1-3).
56' Πρώτη αλλαγή και για τον Πόρο, στη θέση του Μαραθιανού ο Ποκόνγκ.
61' Κίτρινη και στον Σπηλιώτη για παρατεταγμένο τράβηγμα στον Κόλα που ανέβαινε από αριστερά.
64' Καλή στιγμή για τον Πόρο. Ωραία προσπάθεια του Ποκόνγκ και άνοιγμα αριστερά στον Μεταξάκη το διαγώνιο σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βλαχάκη.
67' Δεύτερη αλλαγή για τον Πόρο, έξω ο αρχηγός Μαγάκης που δίνει το περιβραχιόνιο στον Λουμπάκη, μέσα ο Τριανταφυλλίδης.
73' Σουτ του Πήλιου για τον Πόρο, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
75' Ο Τορομανίδης εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ για τον Πόρο δίνοντας αριστερά μάσα στην περιοχή στον Μεταξάκη που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
75' Τρίτη αλλαγή για τον Πόρο, στη θέση του Τορομανίδη ο Μεμοτσέλα.
76' Αλλαγή και για το ΣΥΝΚΑ, έξω ο Νικόλτσης μέσα ο Πάγκαλος.
80' Υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ ο Μποτωνάκης, ακυρώνεται το γκολ που πέτυχε με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
82' Νέα αλλαγή για το ΣΥΝΚΑ, στη θέση του Βεστάκη ο Τσίτας.
87' Και άλλη αλλαγή για το ΣΥΝΚΑ, στη θέση του Μαθιουδάκη ο Βαρδάκης.
88' Αλλαγή και για τον Πόρο, στη θέση του Μεταξάκη ο Ζέκιο.
90' Κίτρινη στον Πάγκαλο για φάουλ.
92' Αποβολή του Παληγεώργου για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
94' Κίτρινη και στον Βαρδάκη του ΣΥΝΚΑ.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Read 733 times Last modified on Sunday, 13 October 2019 22:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media