Print this page

Δείπνο ενότητας και τετ-α-τετ με φόντο τα μεταγραφικά του ΟΦΗ στο "Αρχοντικό"

20 Aug 2019 Written by

Στο φιλόξενο "Αρχοντικό" της Ροδιάς, στο οποίο κάθε χρόνο χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ, παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, παίκτες, διοίκηση, προσωπικό, συνεργάτες (65 άτομα!) είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη οικογενειακή βραδιά, λίγα 24ωρα πριν μπεί η ομάδα στην "μάχη" των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Το πλούσιο μενού και η πάντα υπέροχη φιλοξενία του ιδιοκτήτη του "Αρχοντικού" Μανόλη Σταματάκη, ο οποίος έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους παίκτες του ΟΦΗ, λόγω και της αγάπης του για την ομάδα, για αυτό και οι παίκτες του ΟΦΗ ψηφίζουν... δαγκωτό "Αρχοντικό", τόσο σε αυτές τις οικογενειακές βραδιές, όσο και σε προσωπικές τους στιγμές, συνέβαλαν, ώστε ο ΟΦΗ σαν μια οικογένεια, να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά, κάτω απο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, με πολλά χαμόγελα, αλλά και εξαιρετικό κλίμα, το οποίο φαίνεται να  υπάρχει στην ομάδα, αυτήν την εποχή, κάτι πολύ σημαντικό, για το ξεκίνημα της σεζόν.

Στο δείπνο, παρέστη και ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ταξίδεψε απο την Αθήνα, ώστε να γνωριστεί με τους νέους παίκτες, αλλά και τα νέα στελέχη της ομάδας (το τεχνικό τιμ το είχε γνωρίσει στην επίσημη παρουσίαση του Σίμου) και να δώσει και εκείνος τη θετική του ενέργεια σε όλους, τώρα που ο ΟΦΗ μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος.

Και επειδή, οι μεταγραφές, είναι το αλατοπίπερο της εποχής, είναι λογικό τα "πηγαδάκια" και "τετ-α-τετ" της βραδιάς,  του Μιχάλη Μπούση με τον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά, όπως τα αποτύπωσε και ο φωτογραφικός φακός μέσα απο τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ΠΑΕ, απο την κλειστή και οικογενειακή συνάντηση, να έχουν ασφαλώς την σημασία τους, καθώς ο ΟΦΗ είναι ακόμη σε αναζήτηση κάποιων παικτών, ειδικά για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να ανεβάσει την ποιότητα του ως ομάδα.

Τα ποτήρια σηκώθηκαν πολλές φορές, για τις  ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες για τον ΟΦΗ.

Και εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η αισιοδοξία, για μια καλή σεζόν, και η πίστη ότι η ομάδα, θα κάνει φέτος μια χρονιά καλύτερη, απο την περσινή, δεν λείπει, απο τα χείλη των ανθρώπων της ομάδας.

Δείτε παρακάτω μερικές απο τις φωτογραφίες που δημοσεύσε η ΠΑΕ απο το δείπνο της ομάδας στο "Αρχοντικό".

 

 

 

Read 2142 times Last modified on Monday, 26 August 2019 02:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Image Gallery

{gallery}13630{/gallery}