Print this page

H ευχή του Νίκκι στον ΟΦΗ και τα χαμόγελα για την εικόνα του Εργοτέλη

17 Aug 2019 Written by

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του, στο φιλικό με τον ΟΦΗ (2-2), στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο Εργοτέλης, ήταν ανταγωνιστικός και έδειξε ότι κάτι καλό γίνεται και φέτος, στην ομάδα.

Ο Νίκκι, ευχήθηκε τα καλύτερα και στον ΟΦΗ. Οπως είπε "θέλω μα ευχηθώ στον ΟΦΗ καλή χρόνια. Έχει ποιότητα και μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Έχει την ποιότητα για να έχει μια καλή χρόνια".

Για την εικόνα της ομάδας του, η οποία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλή, τόνισε πως "η φιλοσοφία που έχουμε είναι αυτή. Έχουμε νέα παιδιά και οι πέντε που έχουμε πάρει θα μας βοηθήσουν. Μας βγαίνει πολύ κούραση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο, μια ομάδα που είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Είχαμε ένα πολύ καλό 20λεπτο. Χάσαμε στην συνέχεια το παιχνίδι μας, ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα και μας δημιούργησε προβλήματα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αντίδραση και για το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι προσπαθήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ με δυο πρόσωπα, στην πρόβα-τζενεράλε με τον Εργοτέλη

 

Read 675 times Last modified on Saturday, 17 August 2019 23:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george