Print this page

Και ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον θρυλικό "Σουπερά" του Αρη

16 Aug 2019 Written by

Mια ιστορική μορφή των οργανωμένων οπαδών του Αρη και του Super 3, o επονομαζόμενος "Κούκ", έφυγε απο την ζωή και οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις είναι πολλές, για τον φίλαθλο-θρύλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Super 3 o μεγαλύτερος σύνδεσμος του Αρη, συγκλονίζει  στην επίσημη σελίδα του, στην αναφορά του, για τον χαμό του φιλάθλου του Αρη.

Οπως γράφει "την Τετάρτη το βράδυ μανουριασες στο νοσοκομείο με τα σωληνάκια και τους ορους... “Πεστε τους να με αφήσουν φύγω από εδώ αύριο παίζει ο ΑΡΗΣ”... Πέμπτη πρωί έπεσες σε κώμα... Τελείωσε το παιχνίδι και μετά από λίγο έφυγες και εσυ... Σαν να το πάλευες και εσυ στην 3 μαζί με τον κόσμο και την ομάδα... Καλό ταξίδι γερο μου... Πάνε να χουλανδρισεις τους άλλους εκεί πάνω μέχρι να ερθουμε να σας βρούμε και εμείς... θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας....

Το Σάββατο 2 με 5 θα είναι στο σύνδεσμο για τον τελευταίο φραπέ και από εκεί στον Ναό Αναστάσεως του κυρίου στα κοιμητήρια της Θερμής 6 παρά τέταρτο η κηδεία.

Punks not dead".

Και οι Κρήτες, όμως, σύνδεσνος Φιλάθλων του ΟΦΗ, αποχαιρετάει με το δικό του τρόπο, τον φίλαθλο του Αρη, αναφέροντας ότι "ο οπαδικος κόσμος είναι φτωχότερος. Η διοίκηση και τα μέλη του συνδέσμου μας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και συνοδοιπορους του Κουκ.

Έφυγε ένας απ’ τους ανθρώπους που χρειάζονται τα πέταλα κάθε ομάδας. Καλό παράδεισο μάγκα.

Σ.Φ.ΟΦΗ ΚΡΗΤΕΣ 4
Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".

 

Read 654 times Last modified on Friday, 16 August 2019 17:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george