karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Εντυπωσιακές μεταγραφές για το νεοφώτιστο Πόρο στη Γ' Εθνική

19 Jul 2019 Written by

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι, ο νεοφώτιστος στην Γ' Εθνική Πόρος. Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ανακοίνωσε την απόκτηση τριών πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και θα βοηθήσουν πολύ την προσπάθεια της, στην παρθενική της συμμετοχή στη νέα Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Μπάμπη Δαμιανάκη, πρώην παίκτη του ΟΦΗ,  της Λάρισας, της Βέροιας κ.λπ.

Ακόμη απέκτησε τον Ξανθιώτη χαφ Θόδωρο Τορομανίδη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον 10 όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ενώ ενέταξε στο δυναμικό του και τον πολύπειρο μέσο Χρήστο Φράγκο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των νεοφώτιστων:

H ανακοίνωση για τον Μπάμπη Δαμιανάκη:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπάμπη Δαμιανάκη ο οποίος απο σήμερα είναι και επίσημα μέλος της ομάδας μας και με την παρουσία του θωρακίζουμε το κέντρο της άμυνάς μας. Καλωσορίζουμε τον 24χρονο δυναμικό κεντρικό αμυντικό στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε μία πολύ καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ' Εθνική, χωρίς τραυματισμούς.

Ποιος είναι

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1995 στο Ηράκλειο και είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα για 15 ολόκληρα χρόνια! Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών (σεζόν 2002-2003) από τις Ακαδημίες του Όμιλου (στις Ακαδημίες του ΟΦΗ συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη), στα 14 μεταπήδησε στην Κ21 του συλλόγου (με προπονητή τον Γιωργο Καβουσανο) και στα 18 του έγινε επαγγελματίας (με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη). Ήταν μέλος της πρώτης ομάδας για 4 χρόνια, παίζοντας μαζί της και στις τρεις Εθνικές κατηγορίες (Super League, Football League και Γ' Εθνική). Πρώτος σταθμός του εκτός ΟΦΗ ήταν η Λάρισα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Football League στη Super League. Tην επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός από την ΑΕΛ στον ΑΟ Χανιά (Football League), στο τέλος αυτής έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα και πήγε στη Βέροια (Football League). Πέρυσι ήταν μέλος του Ηροδότου στην επιστροφή του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσου μετά από πολλά χρόνια στη Β' Εθνική.
Στη φωτογραφία ο Μπάμπης Δαμιανάκης δίνει τα χέρια με τον γνώριμό του από τη συνεργασία τους στις Ακαδημίες του ΟΦΗ και νυν προπονητή του στον Α.Ο. Πόρου, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη".

H ανακοίνωση για τον Θεόδωρο Τορομανίδη:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του 4ου κορυφαίου παίκτη πέρυσι του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής Θεόδωρου Τορομανίδη. Καλωσορίζουμε τον Ξανθιώτη χαφ που έχει πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από τη μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πολλές νίκες στη Γ' Εθνική.

Ποιος είναι

Ο Θεόδωρος Τορομανίδης γεννήθηκε στις 6 Μαϊου 1993 στην Ξάνθη. Αγωνίζεται ως 8αρι κυρίως αλλά και ως αμυντικό χαφ. Πέρυσι ψηφίστηκε ως ο 4ος καλύτερος παίκτης της Γ' Εθνικής για την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τον Ορφέα Ξάνθης και παρ' ότι έχασε 5-6 παιχνίδια (έσπασε τη μύτη του). Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών από την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης. Στα 16 με 17 του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Ορφέα με τον οποίο έπαιξε στη Δ' Εθνική. Την πρώτη χρονιά στη Δ' Εθνική κατέκτησε την 3η θέση με τον Ορφέα και τη δεύτερη χρονιά πήρε τη 2η θέση σε ισοβαθμία με τον πρωταθλητή Εθνικό Γαζώρου. Λόγω των πολύ καλών του εμφανίσεων με τον Ορφέα στη Δ' Εθνική μπήκε στο μικροσκόπιο της Ξάνθης η οποία τον απέκτησε και τον ενέταξε αρχικά στο Τμήμα Εκπαιδευομένων Ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε ηλικία 18 ετών (είχε τελειώσει μόλις το σχολείο). Ένα χρόνο αργότερα, στα 19 του, έγινε επαγγελματίας, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ξάνθη. Ο ίδιος ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της Ξάνθης για 1,5 χρόνο. Λόγω όμως του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής που είχε (1 ματς-4 λεπτα με Πανιώνιο για το πρωτάθλημα) δόθηκε δανεικός για 6 μήνες από την Ξάνθη στο Σουφλί (Γ' Εθνική), συνδυάζοντας μπάλα αλλά και παρακολουθώντας τη σχολή του (ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, γυμναστής, είναι ήδη κάτοχος του UEFA D'). Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ξάνθη λύνοντας το συμβόλαιό του. Ακολούθησαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (2 χρόνια, Γ' Εθνική), διάστημα στο οποίο παράλληλα ολοκλήρωσε τη σχολή του. Μετά επέστρεψε στον Ορφέα Ξάνθης, έχοντας παράλληλα και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ορφέα, παίζοντας μαζί του στη Γ' Εθνική".

H ανακοίνωση για τον Χρήστο Φράγκο:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Φράγκου, ενός ποδοσφαιριστή που με την ποιότητα και την αξία του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας και παράλληλα με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει πάρα πολύ τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Καλωσορίζουμε το Χρήστο στη ζέστη οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Ποιος είναι

Ο Χρήστος Φράγκος γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1993, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ και αριστερός ακραίος χαφ.
Ο έμπειρος επιτελικός μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το Αγρίνιο και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, έχοντας πολλές παραστάσεις και πλούσιες εμπειρίες. Συγκεκριμένα έχει φορέσει τη φανέλα των Ατρόμητου (Κ20), Ήφαιστου Περιστερίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Ερμιονίδας (Γ’ Εθνική), Αρχάγγελου Ρόδου (Δ’ Εθνική), Φλόγας Παλαιομάνινας (Α’ Αιτ/νίας), Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Όμηρο Νεοχωρίου. Μάλιστα με την Επισκοπή κατέκτησε πρόπερσι το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Στη φωτογραφία, ο Χρήστος Φράγκος δίνει τα χέρια με τον αντιπρόεδρο του Α.Ο. Πόρου Αντώνη Μαρκάκη".

H ανανέωση με τον Σωκράτη Σκουλά:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Σκουλά. Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον γενικό αρχηγό του σωματείου Αντώνη Τσαίνη, επήλθε προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο 25χρονος δεξιός μπακ-χαφ θα είναι μέλος της ομάδας μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και να μας βοηθήσει και τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική".

Ποιος είναι

Ο Σωκράτης Σκουλάς με καταγωγή από Ανώγεια και Αθηνα, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994 και καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τον Α.Ο. Πόρου και θα φοράει τα "μπλε" και την καινούργια σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο εφηβικό τμήμα της Νέας Ιωνίας πριν κάνει το μεγάλο άλμα για την ΑΕΚ, φορώντας τη φανέλα της Κ17 των "κιτρινόμαυρων". Στη συνέχεια επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Νέας Ιωνίας αγωνιζόμενος μαζί της για δύο χρόνια στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ακολούθησαν ο Ηρόδοτος (για μία τετραετία), το Αθλόπολις (έξι μήνες), ο Ζαρός, πριν πάρει μεταγραφή πέρυσι για την ομάδα μας".

Read 651 times Last modified on Friday, 19 July 2019 14:56
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi