Print this page

Το "δώρο Θεού απο τον ΟΦΗ" και τα διακόσια το χρόνο, του Παπαδόπουλου, στον Απόλλωνα

24 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο δύσκολο κόσμο της Football league, τον οποίο γνωρίζει καλά, καθώς έχει πετύχει ανόδους με ΟΦΗ και Ηρακλή, επιστρέφει ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια ομάδα, που έχει στόχο να επιστρέψει άμεσα στην Σούπερ Λίγκ, έχει οικονομική ευρωστία και ένα δυνατό οικονομικά ιδιοκτήτη (Μονεμβασιώτη), ο οποίος δε διστάζει να ξοδέψει χρήματα για την ομάδα του.

Ο ιστορικός Απόλλων, είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη δυναμική και κόσμο, αλλά εκτός απο τον ισχυρό Μονεμβασιώτη, θα παίξει στην Β' κατηγορία με το καλύτερο συμβόλαιο του 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, που έχει υπογράψει απο πέρσι με την κρατική τηλεόραση.

Το διπλάσιο δηλαδή, απο όλους τους άλλους, που θα παίξουν στην κατηγορία, ακόμα και αν πάρουν τις 800 περίπου χιλιάδες ευρώ, που τους έχει υποσχεθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης.

Ο σχεδιασμός του Απόλλωνα, γίνεται με μπάτζετ Σούπερ Λίγκ, ενώ καλά πληροφορημένοι ρεπόρτερ της ομάδας, αποκαλύπτουν ότι για να πεί το "ναί" ο Παπαδόπουλος, πήρε ένα τεράστιο συμβόλαιο, με απολαβές περίπου 200 χιλιάδες το χρόνο (μαζί με το πρίμ ανόδου) και μάλιστα για δυο χρόνια, εφ' όσον η ομάδα, επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Τα χρήματα αυτά, είναι πολύ περισσότερα, απο εκείνα που ο Παπαδόπουλος, έπαιρνε στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ (περίπου 120 το χρόνο).

Η επίσημη παρουσίαση, του πρωην τεχνικού του ΟΦΗ, απο την ομάδα της Ριζούπολης, έκρυβε αποκαλύψεις και ατάκες με ενδιαφέρον.

Οπως αυτή, του προέδρου Μονεμβασιώτη, ο οποίος χαρακτήρισε την απομάκρυνση του Παπαδόπουλου απο τον ΟΦΗ  "θείο δώρο για εμάς", με τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, να αποκαλύπτει μάλιστα ότι το πρώτο τηλεφώνημα απο τον μίστερ "Φούρνοι Βενέτη, το δέχθηκε "την ημέρα που έφυγα από τον ΟΦΗ μου μίλησε ο κ. Μονεμβασιώτης, για να έρθω στον Απόλλωνα".
Υπέρ του Παπαδόπουλου και ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, που είπε ότι "ο Παπαδόπουλος είναι ο προπονητής που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε σοφτ, αλλά σκληρό προπονητή".

Ο ίδιος ο Νίκος, ανέφερε ότι "εχω συνηθίσει να μάχομαι για να κερδίζω πράγματα, δεν είμαι μόνος μου αλλά έχω ανθρώπους δίπλα μου που θα με βοηθήσουν να ανέβουμε ξανά στην Super League.

Θα κοιτάξουμε να πάρουμε παίκτες με κίνητρο και φιλοδοξίες, όταν με το καλό ανέβει η ομάδα να έχει έναν κορμό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα που δουλεύω, ένα ευχαριστώ ξανά στον κύριο Μονεμβασιώτη για την αγάπη που μου έχει δείξει».

Το τελευταίο είναι σημαντικό, καθώς αν και είχε πρόταση απο τον Απόλλωνα, ο Παπαδόπουλος, ήταν με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή.

Ο Μονεμβασιώτης, δεν κράτησε κακία στον Παπαδόπουλο, για αυτό, αν και θα μπορούσε, καθώς ουσιαστικά τον έβαλε σε δεύτερη μοίρα.

Επέμεινε και έκλεισε τον προπονητή, στον οποίο οι ρεπόρτερ του Απόλλωνα, λένε ότι έχει "καψούρα".

Ο Παπαδόπουλος, θα βρεί καλές συνθήκες δουλειάς, στον Απόλλωνα.

Ενα πρόεδρο που πληρώνει, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Aσχολείται πολύ και με ποδοσφαιρικά θέματα.

Αν ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Μανίκας και ο αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, μπορέσουν να αποτελέσουν τον "βράχο" του Παπαδόπουλου, σε όλο αυτό, τότε, η συνεργασία αυτή, μπορεί να κυλήσει ομαλά.

Σε αυτή τη ζωή, δεν μπορείς -όμως-να τα έχεις και όλα!

 

Read 1863 times Last modified on Wednesday, 29 May 2019 14:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george