karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Θρίλερ στο Γεντί Κουλέ: Ο Ναμπί στο 95' έσωσε τον ΟΦΗ απο τη Β' Εθνική!

22 May 2019 Written by

O Θεός ήταν με τον ΟΦΗ.

Απο την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο ΟΦΗ, στη ρεβάνς με τον Πλατανιά.

Το γκολ του Παπανικολάου στο 91' (2-2) τον έστελνε στην Β' Εθνική, αλλά το "χρυσό" πόδι του Ναμπί στο 95' έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ με 3-2 και την παραμονή στην κατηγορία, σε ένα παιχνίδι θρίλερ, που παρακολούθησαν πάνω απο 6 χιλιάδες θεατές και έγιναν καρδιακοί με την χιτσκοκική αυτή, εξέλιξη, σε ένα απο τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια, που έχουν γίνει ποτέ στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ εγκλημάτισε, έδειξε τάσεις αυτοκτονίας, βρέθηκε με τον ενάμιση πόδι στην Β' Εθνική, αλλά ήρθε αυτή η επινόηση του Ναμπί, με ένα απευθείας φάουλ, απο πολύ πλάγια να περάσει τη μπάλα μέσα απο το τείχος να τη στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καιτον ΟΦΗ και τον κόσμο του, στον... παράδεισμο.

Στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη, ο κόσμος του ΟΦΗ, μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες.

Την ίδια ώρα, οι παίκτες του Πλατανιά, που βρέθηκαν πολύ κοντά στο θαύμα, έπεσαν στο έδαφος, μην μπορώντας να πιστέψουν, την τελική έκβαση του αγώνα και πως έχασαν απο τα χέρια τους, μια ιστορική άνοδο!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 9' με πέναλτι του Νέιρα, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Πλατανιά, η ομάδα των Χανίων ισοφάρισε στο 41' με τον Τσαμούρη και έβαλε σε πρόβλημα τον ΟΦΗ, ο οποίος με τη λήξη του ημιχρόνου, ήταν στο 1-1, καθώς αυτό το αποτέλεσμα, ευνοούσε τον Πλατανιά.

Ο ΟΦΗ βρήκε το χρυσό γκολ που έψαχνε στο 69' με τον Γιακουμάκη (2-1), αλλά το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει.

Στην ίδια φάση, ο επιθετικός του ΟΦΗ, αποβλήθηκε στους πανηγυρισμούς και ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες.

Το ίδιο και ο Πλατανιάς στο 75', σε μια αψιμαχία του Μπιανκόνι με το Νάστο.

Με δέκα παίκτες και οι δυο, αντί ο ΟΦΗ, να έχει τον πρώτο λόγο, ο Πλατανιάς, πίεσε για το γκολ, που θα τον έστελνε στην Σούπερ Λίγκ.

Και το βρήκε στο 91' με τον Παπανικολάου, παγώνοντας το Γεντί Κουλέ.

Ο Ναμπί όμως, έσωσε τον ΟΦΗ απο το δράμα της Β' Εθνικής και με το γκολ στο 95' χάρισε στον ΟΦΗ, την κατηγορία.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Μπαλτάς (Αχαίας), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Σακόρ (59' Ναμπί), Μεγιάδο, Βάζ, Νέιρα, Φερέιρα Σόουζα (59' Ντίνας), Σασί (46' Γιακουμάκης).

Στον πάγκο οι: Στρέζος, Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Γιακουμάκης, Ναμπί και Βουό.

Πλατανιάς: Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Κορτσμαν, Ουές, Ποζατζίδης (72' Λουκίνας), Μποσέτι (88' Γκατσολάρι), Καραγκούνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Στον πάγκο οι: Πενταράκης, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Γκατσολάρι, Πουρζιτίδης, Ρουσσάκης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

* Αποθέωση για τους παίκτες του ΟΦΗ, απο 6 χιλιάδες κόσμο στο Γεντί Κουλέ. Αποδοκιμασίες για την ομάδα του Πλατανιά, με την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Γεντί Κουλέ. Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο απο 6 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους του ΟΦΗ. Πήρε φωτιά η θύρα 4 απο τα καπνογόνα, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα!

9' Πέναλτι για τον ΟΦΗ! Μετά απο χορευτική φιγούρα του Νέιρα, η μπάλα στον Σάσι, ο οποίος ανατρέπεται απο τον Ποζατζίδη και ο διαιτητής Κομίνης δείχνει την άσπρη βούλα! Πέφτουν πάνω στον διαιτητή, διαμαρτυρόμενοι οι παίκτες του Πλατανιά. Το εκτελεί ο Νέιρα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Το 1-0 απο νωρίς για τον ΟΦΗ. Κίτρινη κάρτα στον Ποζαντίζη για διαμαρτυρία. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ, που αναζητούσε ένα γκολ νωρίς και το πέτυχε!

 15' Μαγική πάσα του Νέιρα στον Σάσι, ο οποίος σεντράρει ιδανικά, ο Φερέιρα σκοράρει, αλλά η φάση έχει σταματήσει καθώς ο βοηθός έχει υποδείξει οφσάιντ στον Σάσι, σε μια οριακή φάση.

22' Κίτρινη κάρτα στον Μπιανκόνι.

24' Ωραία σέντρα του Μπράουν στον Σάσι, ο οποίος απο κοντά δεν βρίσκει τη μπάλα για να πλασάρει, όμως αι πάλι ο βοηθός Χασάν έχει σηκώσει τη σημαία σε μια ακόμη οριακή φάση.

33' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Βάζ να σουταρει εκτός περιοχής, μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Πλατανιά.

34' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο.

41' Ισοφαρίζει ο Πλατανιάς. Μετά απο κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Τσαμούρης με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1-1). Παγώνει το Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ χρειάζεται γκολ για να μείνει στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ πλήρωσε την καθίζηση του, μετά το 30'. Μια φάση έκανε ο Πλατανιάς, απο στατική (κόρνερ) και σκόραρε.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο 30λεπτο ήταν καλύτερος, προηγήθηκε με το πέναλτι του Νέιρα στο 9', διατήρησε το καλό του πρόσωπο μέχρι το 30', αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του. Μετά το 30' ο Πλατανιάς, πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τον γρήγορο Νίλι και στη μοναδική φάση που έκανε, ισοφάρισε σε 1-1 στο 41' με τον αμυντικό Τσαμούρη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να "παγώνει" το Γεντί Κουλέ. Χρειάζεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

46' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μέσα ο Γιακουμάκης, έξω ο Σασί.

51' Κίτρινη κάρτα στον Γιακουμάκη.

53' Κίτρινη κάρτα στον Ουές.

54' Απειλεί ο Πλατανιάς, με το Νίλι να σουτάρει απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.

Αποδοκιμασίες στο Γεντί Κουλέ, απο τον κόσμο του ΟΦΗ, για την εικόνα της ομάδας, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το 1-1 δεν σώζει τον ΟΦΗ.

59' Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΗ απο τον Χαιμε Βέρα, για να αλλάξει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του ΟΦΗ. Εξω οι Φερέιρα και Σακόρ. Μέσα οι Ντίνας και Ναμπί. Μεγάλη αγωνία στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ χρειάζεται γκολ, καθώς με το 1-1, χάνει την κατηγορία.

60' Απειλεί στην κόντρα επίθεση ο Πλατανιάς με το Νίλι να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει στον ΟΦΗ, ο ταχύτατος Νίλι.

Ξεκίνησαν και οι καθυστερήσεις απο τους παίκτες του Πλατανιά. Στο έδαφος ο τερματοφύλακας Γκοτ. Αποδοκιμασίες απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

68' Ακυρώνεται γκολ του ΟΦΗ. Ο Νάστος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. αλλά ήταν εκτεθειμένος.

69' ΓΚΟΟΟΛ για τον ΟΦΗ. Ο Νέιρα σκάβει τη μπάλα για τον Γιακουμάκη, αυτός πλασάρει στην εστία και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Κόλαση στο Γεντί Κουλέ. Ο επιθετικός του ΟΦΗ στο γκολ που έβαλε, έβγαλε τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς και ο διαιτητής τον αποβάλει. Με δέκα παίκτες ο ΟΦΗ, που έχει όμως το σκορ της σωτηρίας.

71' Διαγώνιο σουτ του Μπιανκόνι, η μπάλα άουτ.

75' Με δέκα παίκτες και ο Πλατανιάς. Αποβολή για τον Μπιανκόνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με δέκα παίκτες συνεχίζουν και οι δυο ομάδες.

76' Kίτρινη κάρτα και στο Νάστο.

81' Τεράστια ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Νίλι σερβίρει έτοιμο γκολ στο Λουκίνα, ο οποίος με κεφαλιά απ κοντά στέλνει τη μπάλα άυτ (πάνω απο το δοκάρι!).

84' Σουτ του Νίλι, η μπάλα άουτ.

6 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων στο Γεντί Κουλέ! 

91' ΣΟΚ στο Γεντί Κουλέ. Ο Παπανικολάου με ιδανικό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-2. Ο ΟΦΗ χάνει την κατηγορία, αν μείνει το 2-2. Παγωμένο το Γεντί Κουλέ. Μένουν 5 λεπτά καθυστερήσεων!

95' ΓΚΟΟΟΛ. Το 3-2 για τον ΟΦΗ με απευθείας φάουλ του Ναμπί, η μπάλα πέρασε και πήγε στα δίχτυα! Απίστευτο παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ. Απαγορευτικό για καρδιακούς! Να σημειωθεί ότι στη φάση αυτή είχε προωθηθεί και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο Σωτηρίου! Μπήκαν και φίλαθλοι μέσα, όπγως και όλος ο πάγκος για να πανηγυρίσουν!

Τέλος. Ο ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ σε παιχνίδι-θρίλερ! Στο 95' ο Ναμπί χάρισε την κατηγορία για τον ΟΦΗ. Ο κόσμος μπήκε μέσα στο γήπεδο, για να πανηγυρισει! Απο την κόλαση, στον παράδεισο ο ΟΦΗ!

Read 2394 times Last modified on Thursday, 23 May 2019 12:47
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi