Print this page

Ο Νίκκι, η Νιούκαστλ και η τιμή του Γαλανόλευκου Φάρου

18 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Μια ιδιαίτερη τιμή, έκανε στο Νίκκι Παπαβασιλείου, ο σύνδεσμος της Εθνικής ομάδας, στα Χανιά, ο Γαλανόλευκος Φάρος, στον ετήσιο χορό του.

Τον τίμησε για την προσφορά του, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ως παίκτη του ΟΦΗ, αλλά και σήμερα ως προπονητή του Εργοτέλη.

Ο Νίκκι, δεν έπαιξε ποτέ στην Εθνική Ελλάδος, καθώς είναι Κύπριος και υπήρξε στα καλά του ποδοσφαιρικά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου, ωστόσο, έχει αναπτύξει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του "Φάρου" Νίκο Φλέκκα, στον οποίο μάλιστα, έδωσε και τη φανέλα του, απο  συμμετοχές του, στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, ώστε να κοσμεί, το υπέροχο μουσείο της Εθνικής ομάδας στα Χανιά.

Ο Νίκκι, ήταν συγκινημένος στην εκδήλωση, όταν στο video-wall έπαιξαν στιγμιότυπα και φωτογραφίες απο την σημαντική του ποδοσφαιρική καριέρα και το πέρασμα του, απο την Αγγλική Νιούκαστλ.

Ο Νίκκι, στην δήλωση του, για την τιμή του Φάρου, ανέφερε ότι «σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στονΝίκο Φλέκα τον οποίο θέλω να συγχαρώ πραγματικά για το απίστευτο μουσείο και για αυτή την φοβερή δουλειά που κάνει. Η Εθνική ομάδα μας χάρισε απίστευτες στιγμές το 2004 και μας έκανε όλους να βγούμε στους δρόμους και να πανηγυρίσουμε γεμάτοι υπερηφάνεια. Εύχομαι πραγματικά να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές» ανέφερε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου κατά την διάρκειας της βράβευσης του.

Η εκδήλωση, έγινε στο κέντρο "Πορτοκάλι" και έγινε ε αφορμή τα 16 χρόνια συνεχόμενης στήριξης του Γαλανόλευκου Φάρου στην Εθνική ομάδα, ποδοσφαίρου.

Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο, ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης στο EURO2004  και τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας, Αντώνης Νικοπολίδης.

Read 4236 times Last modified on Wednesday, 22 May 2019 19:00
Rate this item
(0 votes)

Latest from george