Print this page

"Εχει τα φόντα ο ΟΦΗ"

17 Apr 2019 Written by

Ηταν απο τους κορυφαίους του ΟΦΗ, στον μεγάλο τελικό για την άνοδο στην Α1 βόλει.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αργύρης Αντιφάκος (δεξιά στην φωτογραφία), μίλησε στο FWS.GR για την άνοδο του ΟΦΗ και την επόμενη μέρα.

Οπως είπε ο παίκτης απο τη Νάουσα "ο ΟΦΗ μπορεί να εδραιωθεί στη Volley League", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ανέφερε ότι το ρόστερ του ΟΦΗ ήταν το καλύτερο στην Α2 κατηγορία, ενώ μίλησε για το όνειρο του, να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ένα Ευρωπαικό αγώνα!

Αναλυτικά οι αναφορές του:

– Ήσουν και πέρυσι στον ΟΦΗ. Τι ήταν αυτό που πήγε καλύτερα και σας βοήθησε να πετύχετε τον στόχο της ανόδου; Ομοιογένεια, ποιότητα, ψυχολογία;

«Πέρυσι ενώ έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια απ’ την διοίκηση για να ενισχύσει την ομάδα υπήρξαν πολλές ατυχίες με αποχωρήσεις και τραυματισμούς έτσι η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς φέτος δημιουργήθηκε ένα ρόστερ με βάθος με πολλούς αξιόλογους αθλητές οι οποίοι είχαν κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία και αυτό το πετύχαμε με όλα αυτά που ανέφερες».

– Η διοίκηση στήριξε την προσπάθεια και δικαιώθηκε. Κόσμος ακολούθησε στην Αθήνα την ομάδα για να την ενισχύσει στον τελικό της ανόδου. Στόχος για τον ΟΦΗ θα είναι εκτός από την παραμονή να εδραιωθεί και στη μεγάλη κατηγορία;

«Με επικεφαλής τον κύριο Δάνδαλη που στηρίζει για χρόνια αυτήν την προσπάθεια με τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίζει την ομαδα και με σωστές επιλογές αθλητών και διοίκησης νομίζω ότι ο ΟΦΗ έχει τα φόντα να εδραιωθεί στην μεγάλη κατηγορία».

– Με αφορμή και την παρουσία του Φοίνικα στη μεγάλη κατηγορία πες μας τι δυσκολίες συναντά μια ομάδα που βρίσκεται σε νησί ειδικά τον χειμώνα;

«Θα σου μιλήσω συγκεκριμένα για το Ηράκλειο που έχω προσωπική εμπειρία. Πιο πολύ στο θέμα μετακίνησης το ότι πρέπει να αλλάξεις δύο μέσα μεταφοράς όταν παίζεις στην επαρχία κυρίως, μιας και η ομάδα μετακινείται συνήθως με καράβι και εν συνεχεία με λεωφορείο κι αυτό γίνεται κάθε 15 μέρες».

-Κλείνοντας σε ερώτηση αναφορικά με τους μελλοντικούς του στόχους και το αν θα επιθυμούσε να συνεχίσει στον ΟΦΗ επεσήμανε:

«Δόξα τω Θεώ, τους περισσότερους τους έχω εκπληρώσει το τελευταίο που θα θελα να κάνω πριν σταματήσω είναι να αγωνιστω σ’ έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Θα συζητήσω με την διοίκηση κι αν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί όχι; (σ.σ αναφορικά με την παραμονή του στον ΟΦΗ)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Read 526 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george