Print this page

Αρνητική η αστυνομία για παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ

10 Oct 2018 Written by

Ο ΟΦΗ δεν έχει πρόβλημα να φιλοξενήσει μεμονωμένους φίλους του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, τάχθηκε κατά στη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ). Οριστική απόφαση θα ληφθεί απο το Υπουργείο δημοσίας τάξεως.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γεντί Κουλέ, για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ), η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διάθεση της θύρα 6, προκειμένου να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας της, ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να φιλοξενηθούν στη θύρα αυτή, μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, για λόγους που αφορούν στην ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατόπιν τούτου, η αστυνομική διεύθυνση θα ενημερώσει το υπουργείο δημοσίας τάξης, από το οποίο και θα ληφθεί οριστική απόφαση.

*Εργομετρικά τεστ ανα γκρούπ πέρασαν την Τετάρτη (10/10) οι παίκτες του ΟΦΗ. Σε αυτά δεν συμμετείχαν ο τραυματίας Παπάζογλου και ο Αραβίδης, που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (11/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Read 2072 times Last modified on Saturday, 13 October 2018 14:52
Rate this item
(0 votes)

Latest from george