Print this page

Μοιρασιά στα Χανιά για Εργοτέλη και Πλατανιά

08 Oct 2018 Written by

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική κόντρα Εργοτέλη και Πλατανιά στα Περβόλια. Οι δυο ομάδες που θα αναμετρηθούν στο φετινό πρωτάθλημα της Football league, έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Goot (63' Σικαλιας) Lazic, Korstman, Παπουτσογιαννόπουλος (70 Τσακμακης) , Καραγκούνης (73 Lame), Boscetti, Τσαμούρης (80' Ποζατζιδης) Παπανικολάου (74' Κωστικος) , Ampntel, Oues, Majkic
Αναπληρωματικοί: Πουρζτίδης,Lasme, Nilli, Ποζατζίδης, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Σικαλιάς, Τσακμάκης, Bianconi
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης (62' Κατσιμήτρος), Mπουρσέλης(62' Μαζουλουξής), Yakubu, Μπάτζιος, Πάτας, Bruce, Κοζορώνης (62' Μπουτσάκης), Τσέλιος, Effort (75' Σταθόπουλος), Καπνίδης (46' Ροβιθης), Ιατρούδης (68' Kwateng).
Αναπληρωματικοί: Χανιωτάκης, Κατσιμήτρος, Βογιατζής, Kwateng, Βουτσάς, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Ροβίθης, Σταθόπουλος, Χατζηδίμπας, Kacurri

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στο γεγονός της καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League στάθηκε ο τεχνικός του Εργοτέλη Νκκι Παπαβασιλείου, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ για το παιχνίδι ανέφερε πως ήταν υψηλού επιπέδου.
«Αυτά τα φιλικά παιχνίδια κάνουν καλό σε όλους μας, ιδιαίτερα στην προσπάθεια μας να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Αυτό που συμβαίνει, να κάνουμε προετοιμασία 2-3 μήνες δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Το φιλικό παιχνίδι που έγινε ήταν υψηλού επιπέδου και σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, με έναν διαφορετικό σχηματισμό. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια παιδιά σε διαφορετικές θέσεις και να κάνουμε κάποια πειράματα για να δούμε που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τον καθένα.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα».
Αναφορικά με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε: «Πρέπει να είμαστε το μοναδικό πρωτάθλημα στον κόσμο που δεν έχει αρχίσει. Πρέπει να το δουν αυτό που συμβαίνει οι ιθύνοντες και να προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε κάτι καλό για το ποδόσφαιρο».

Read 639 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george