Print this page

Και φίλαθλοι της ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ

21 Sep 2018 Written by

Οπως συνέβη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και σε αυτό με την ΑΕΚ, μεμονωμένοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας απο την Κρήτη, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα γίνει στο Γεντί Κουλέ, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (8.30μμ).

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, αποφασίστηκε, η θύρα 6 να διατεθεί στους μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ απο την Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (21/9) για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, η ομάδα της ΑΕΚ αιτήθηκε εισιτήρια, προκειμένου να φιλοξενηθούν μεμονωμένοι φίλαθλοι της, από την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ απάντησε θετικά, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, σε ότι αφορά τη διάθεση της θύρας 6, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ, από το νησί.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκε εκπρόσωπος της ΑΕΚ, εκπρόσωποι της αστυνομίας, ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν η Θεανώ Ρασούλη και ο Κώστας Ζερβάκης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία τα μέτρα τάξης του αγώνα, θα είναι αυστηρά και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να είναι πολύ νωρίτερα από τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Read 1896 times Last modified on Sunday, 23 September 2018 18:31
Rate this item
(0 votes)

Latest from george