Print this page

Γιατί όχι άνοδο στην Σούπερ Λίγκ ο Εργοτέλης

20 Sep 2018 Written by

Γιατί όχι άνοδο και στην Σούπερ Λίγκ ο Εργοτέλης; Το μήνυμα αυτό βγαίνει απο τις δηλώσεις του Γενικού διευθνυτή της ΠΑΕ, Γιώργου Τουτζιάρη, ο οποίος μίλησε στον αδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4 FM», για τους στόχους της ομάδας στην Football league και όχι μόνο.

Μερικές απο τις πιο σημαντικές αναφορές του κ. Τουτζιάρη:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Αγωνιστικά είναι μία κακή και δύσκολη κλήρωση. Εμπορικά, αντίθετα, είναι καλή κλήρωση. Όταν ξεκινάει ένας τέτοιος θεσμός εκπλήξεων όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ελλάδος, οπότε εμπορικά είναι καλά παιχνίδια για εμάς».

Για τον Εργοτέλη: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας, όλα λοιπόν είναι στον αέρα. Αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα μας και τον σχεδιασμό μας. Ο πρόεδρος μας τρελαίνεται για το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Σεπτέμβρη. Μάλλον για την άλλη βδομάδα το βλέπουμε. Υποτίθεται πως θα ξεκινούσαμε τώρα. Οι φιλοδοξίες μας και ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε στην Superleague 2, και αν γίνεται να είμαστε και στην Superleague. Πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο φέτος. Δεν ξεκινάμε από την αρχή, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Φιλικό με το Γιούχτα

Ο Εργοτέλης έκλεισε ένα ακόμη φιλικό, καθώς το Σάββατο (22/09, 4.30) θ’ αντιμετωπίσει τον Γιούχτα. Το παιχνίδι θ’ αποτελέσει την τελική «πρόβα» πριν από την αναμέτρηση Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (26/09) κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

 

Read 853 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george