Print this page

Οι ιστορικές στιγμές που ζεί ο ΟΦΗ και τα καλύτερα που έρχονται...

06 Sep 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στον ΟΦΗ, ζούμε ιστορικές στιγμές!

Ενας, ένας, οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας, στρώνουν …κόκκινο χαλί στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας και εκείνο που έχει απομείνει είναι να αποκτήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών από την απλή πλειοψηφία του 51% και γίνει απόλυτο αφεντικό της ομάδας, με ένα ποσοστό της τάξεως του 70% ίσως και περισσότερο.

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ομάδας, έχει ήδη κριθεί και απομένει να προσδιοριστεί το μετοχικό ποσοστό, του νέου ιδιοκτήτη.

Κανένας δεν μπορεί να βάλει φρένο, σε όλο αυτό που έχει γίνει. Το ποτάμι, δεν γυρίζει πίσω!

Οταν βλέπουμε επιχειρηματίες, του βεληνεκούς Καράτζη, Χαλκιαδάκη και άλλων, να παραδίδουν δωρεάν τις μετοχές τους και ουσιαστικά να ανοίγουν το δρόμο για τη νέα εποχή, που έρχεται στην ομάδα, αυτό τα λέει όλα.

Οι βασικοί μέτοχοι της ομάδας, διερεύνησαν και πείστηκαν, ότι αυτό που έρχεται είναι ιδανικό για τον ΟΦΗ.

Για αυτό και το στηρίζουν με την ενέργεια τους να παραδώσουν δωρεάν τις μετοχές τους, δείχνοντας και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Ο ΟΦΗ, στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, φαίνεται να βρίσκει τον ισχυρό επενδυτή που έψαχνε για χρόνια και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, που θέλει μια ομάδα αυτόνομη, δυνατή και ανεξάρτητη.

Για την οικονομική δυναμική του επενδυτή-ιδιοκτήτη, δεν τίθεται λόγος.

Η δημοσιοποίηση του ονόματος του και τι εκπροσωπεί ο ίδιος και η οικογένεια του, επιχειρηματικά και κοινωνικά στο Σικάγο, έκαναν ακόμα και τους πρώτους επίδοξους αμφισβητίες για την «κίνηση» αυτή,  να σιωπήσουν.

Η οικογένεια Μπούση, ανήκει στην επιχειρηματική ελίτ στο Σικάγο και η αλυσίδα των Αμερικάνικων παντοπωλείων που έχουν (Cermak Fresh Market), είναι πανίσχυρη και πασίγνωστη στην Πολιτεία του Ιλινόις , στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι, όπου διατέλεσε και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, τους Μπακς!

Τον Μπούση, έβαλε στο «κάδρο» του ΟΦΗ, ο Γιώργος Σαμαράς.

Πριν απο αυτό, βέβαια, προηγήθηκε απο άνθρωπο που αγαπάει πολύ ΟΦΗ, ο ιδιος και η οικογένεια του, η "πίεση" στον "SAM" να κάνει κάτι για τον ΟΦΗ σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει.

Η υπόσχεση του Γιώργου Σαμαρά στον κόσμο του ΟΦΗ , στα χρόνια της αγωνιστικής του δόξας, στις συνεντεύξεις που έδινε, ήταν ότι «θα επιστρέψω στην Ελλάδα, μόνο για τον ΟΦΗ» .

Αυτή η υπόσχεση, δείχνει σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς ο Σαμαράς κάνει-και με το παραπάνω- πράξη την υπόσχεση αυτή!

Η γνωριμία του Σαμαρά με τον Μπούση από την εποχή που έπαιζε στις ΗΠΑ (Οκλαχόμα) και η στενή φιλική σχέση που ανέπτυξαν από τότε, τον οδήγησε, να του προτείνει την «επένδυση» στον ΟΦΗ.

Οι πρώτες συζητήσεις, εδώ και 3-4 μήνες, μεταξύ της πλευράς του επενδυτή και των ανθρώπων της ομάδας, έδειξαν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος και μετά από ένα μπαράζ επαφών και συζητήσεων, αλλά και την κατάρτιση ενός πρότζεκτ, που είναι πειστικό ακόμα και για τον πιο καχύποπτο, οι άνθρωποι αυτοί δείχνουν έτοιμοι να οδηγήσουν τον ΟΦΗ, σε μια νέα εποχή.

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και κάποιοι άλλοι επίσης ικανοί και αγαπητοί που θα τους πλαισιώσουν, μαζί με την οικονομική ασφάλεια του Μπούση και το φιλόδοξο πλάνο και όραμα που έχουν, κάνουν τον ΟΦΗ μια ομάδα, που μπορεί να γίνει ξανά αυτό που ονειρεύονταν, όσοι τον αγαπούν.

Μια ομάδα πρωταγωνίστρια. Μια ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Λίγη υπομονή απο όλους.

Τα καλύτερα έρχονται για τον ΟΦΗ μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μια μεγάλη ελπίδα για τον ΟΦΗ!

Read 1156 times Last modified on Monday, 17 September 2018 16:03
Rate this item
(0 votes)

Latest from george