Print this page

Οι αλήθειες πονάνε!

22 Apr 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Τους πείραξε ο Παπαδόπουλος, επειδή είπε αλήθειες. Οι αλήθειες πονάνε!».

Ετσι σχολίασαν στον ΟΦΗ, αυτά που υποστήριξαν στον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, ως "απάντηση" για το επεισόδιο του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου και μελών της διοίκησης του ΟΦΗ , με τον πρόεδρο της ομάδας των Χανίων Αντώνη Ροκάκη, στον οποίο ο ΟΦΗ καταλόγισε προκλητική συμπεριφορά, στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι στα Περβόλια.

«Ποιος είναι ο Ροκάκης που θα ασχοληθεί με τον ΟΦΗ, ποιος είναι ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός που θα ασχοληθεί με τον Παπαδόπουλο. Χάρη τους κάνουμε!» λένε στον ΟΦΗ για τα όσα συνέβησαν στα Χανιά.

Πάντως στον ΟΦΗ, υποστηρίζουν ότι υπάρχει και ένα ηχητικό, από τα αποδυτήρια, στο οποίο ακούγεται ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων, να εκτοξεύει απειλές στους ανθρώπους του ΟΦΗ, με τις απόψεις να διίστανται, αν τα είπε όλα αυτά απο εκνευρισμό ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Η πλευρά του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού επέκρινε την ένταση στα αποδυτήρια και την επίθεση που έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Ροκάκη, αναφέροντας ότι «καλό είναι να ασχολείται μόνο με το προπονητικό κομμάτι και όχι με άλλα ζητήματα, αλλά αν γνωρίζει κάτι τότε ας προσφύγει στη δικαιοσύνη να καταθέσει όσα φώναζε έξω από τα αποδυτήρια ότι ξέρει.Να μη σπιλώνει το όνομα της ομάδας μας και να μην αφήνει ανυπόστατες φήμες, θίγοντας το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Επειδή έθιξε και το ματς με τον Άρη αν το παρακολούθησε τότε θα διέκρινε ότι η ομάδα μας είχε ακόμα καλύτερη απόδοση σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα».

Δεν μας λένε πάντως στον Κισσαμικό, για τα παιχνίδια με Παναχαική και Εργογτέλη, για τα οποία έγιναν επίσης αναφορές στον "καυγά" των αποδυτηρίων.

Παιχνίδια στα οποία, η ομάδα τους, αποδοκιμάστηκε απο τον κόσμο για την αποδοση και την...ήττα της.

Πήραν, όμως, στον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, την πληρωμένη απάντηση από τον Παπαδόπουλο και τον ΟΦΗ:

"Οι αλήθειες πονάνε!".

Στον ΟΦΗ, τονίζουν ότι κοιτάνε μπροστά, η ομάδα προς απογοήτευση πολλών, παραμένει πρώτη και σκορπά απλόχερα… απογοήτευση και πίκρα, σε όσους δεν θέλουν το καλό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Εσύ θα μιλήσεις ρε, για τον ΟΦΗ;"

Παραμένει πρώτος ο ΟΦΗ-Δείτε τι έγινε στην Football league

Read 668 times Last modified on Tuesday, 24 April 2018 20:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george