Print this page

Ενας Ηρακλειώτης στην Αλβανία

05 Sep 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Για 4η φορά στην καριέρα του, ο Ηρακλειώτης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σαρρής, θα αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Μετά την Εσκισεχίρ (Τουρκία), Χάμιλτον (Σκωτία), Πετρολούλ (Ρουμανία), ήρθε η σειρά της Φλαμουρτάρι (Αλβανίας) να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 29χρονου (γενν 1989), πρωην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ και του Εργοτέλη.

Ο Γιώργος, περίμενε όλο το καλοκαίρι κάποια αξιόπιστη πρόταση από την Ελλάδα, αλλά αυτή δεν ήρθε και έτσι πήρε και πάλι το δρόμο της… ξενιτιάς και σε μια από τις πιο γνωστές Αλβανικές ομάδες.

Το… απωθημένο του Γιώργου Σαρρή, είναι να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και παρ’ ότι το όνομα του ακούγεται τα τελευταία δυο χρόνια (περισσότερο πέρσι το καλοκαίρι), τελικά ο …γάμος δεν έχει γίνει ποτέ.

Φέτος, ο ΟΦΗ ξέμεινε από αμυντικούς, και δαπάνησε όλο το καλοκαίρι να ψάχνει, αλλά ο Γιώργος, που δεν έχει κρύψει τα αισθήματα του για τον ΟΦΗ, δεν μπόρεσε ποτέ να μπεί στη μεταγραφική ατζέντα του Γιάννη Σαμαρά.

Η ζωή συνεχίζεται όμως, για τον Ηρακλειώτη αμυντικό, που θα προσπαθήσει να βγάλει και φέτος το… ψωμί του, εκτός Ελλάδος, σε μια νέα ποδοσφαιρική εμπειρία για τον ίδιο.

Read 731 times Last modified on Wednesday, 11 September 2019 17:29
Rate this item
(0 votes)

Latest from george