Print this page

Ενα καλό φροντιστήριο για τον Μπούση

16 Aug 2019 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, βρίσκεται αυτήν την εποχή στην Ελλάδα (Αθήνα) οικογενειακώς και με αφορμή, το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραιόβα, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την αναμέτρηση, απο τα επίσημα του σταδίου.

Σε κάποια στιγμή, τα φλας των φωτογράφων "συνέλαβαν" τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, να τα λέει σε εύθυμο ύφος με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μιχάλη Μελισσανίδη και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Η καλή σχέση του Μιχάλη Μπούση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, είχε διαφανεί, απο τις πρώτες μέρες εμπλοκής του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία με τον ΟΦΗ.

Τότε ο "καπετάνιος" είχε επισημάνει την θετική του άποψη, για τον Μιχάλη Μπούση, ως επιχειρηματικό μέγεθος, προκειμένου να αναλάβει τον ΟΦΗ, όπως και έγινε.

Ενώ και ο Μιχάλης Μπούσης, σε κάθε ευκαιρία, αναφέρεται στην μεγάλη προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς τον ΟΦΗ και ειδικά του αείμηστου Θόδωρα, το δρόμο του οποίου, θέλει να συνεχίσει, όπως λέει και ο ίδιος.

Δεν αποκλείεται, ο Μπούσης με αφορμή αυτό το τετ-α-τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με την ...βοήθεια και του Γιώργου Βαρδινογιάννη, αλλά και στο γενικότερο κλίμα ευφορίας της ΑΕΚ για την πρόκριση στα play off του Γιουρόπα Λίγκ (θα παίξει με την τούρκικη Τραμπζοσπόρ), αν και η εμφάνιση στο 1-1 με την Κραιόβα δεν ήταν τόσο καλή,  να του είπε και κάτι για τον Ηρακλειώτη Γιώργο Γιακουμάκη, τον οποίο ο ΟΦΗ θέλει στις τάξεις του και το θέμα φαίνεται να παραμένει στάσιμο.

Σε κάθε περίπτωση, για τον Μιχάλη Μπούση, η συνύπαρξη, με δυο απο τις παλιές "καραβάνες" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο "Τίγρης" και ο "Καπετάνιος", οι οποίοι παρακολούθησαν μαζί με το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κραιόβα, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν σε άλλα παιχνίδια της Ενωσης, καθώς είναι γνωστή η στενή φιλική τους σχέση, μπορεί να αποτέλεσε και ένα σύντομο, αλλά και ασφαλώς καλό "φροντιστήριο" με αφορμή την ενασχόληση του ομογενή επιχειρηματία, με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ως νέος επενδυτής.

Οι συμβουλές των δυο παλιών παραγόντων (με τα καλά και τα άσχημα τους, αλλά και με τη δεδομένη εμπειρία τους), μπορεί να είναι πολύτιμες, σε ότι αφορά τη γενικότερη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, που όπως έχει πεί ήρθε στην Ελλάδα για να επενδύσει και το κάνει ήδη αυτό, στην ιστορική ομάδα της Κρήτης.

 

Read 642 times Last modified on Tuesday, 20 August 2019 19:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george