Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Νέοι άνθρωποι, επιχειρηματίες και φίλοι του ΟΦΗ, έρχονται κοντά στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα.

Ενα απο τα «ευαίσθητα» ζητήματα του ΟΦΗ είναι και οι υποδομές της ομάδας, οι οποίες χρειάζονται στήριξη και ανθρώπους που θα μπορέσουν να προσφέρουν.

Στο δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την Κ19 του ΟΦΗ το «παρών» έδωσαν 4 επιχειρηματίες και γνωστοί φίλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την πρόταση να στελεχώσουν μια διευρυμένη επιτροπή ανθρώπων που θα συσταθεί προκειμένου να είναι κοντά στην Κ19 του ΟΦΗ, η οποία μπαίνει σε λίγες μέρες στην μάχη του πρωταθλήματων των μικρών της Football league, ενώ θα είναι και γενικά κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, τον Γιώργο Αλετρά, τον Βασίλη Χωραίτη και τον Δημήτρη Καλαιτζάκη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Κ19 στο «Κτήμα Αρχοντικό» και δηλώνουν παρόντες στην σημερινή προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Πρόσωπα εκπλήξεις στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των «μικρών» της Football league, το οποίο όπως έχει ανακοινωθεί θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου.

To κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης και οι συνεργάτες του, περιμένουν πως και πως για να αρχίσει το πρωτάθλημα, μετά απο προετοιμασία 4 μηνών!

Στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΟΦΗ, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί σαν μια οικογένεια.

Στο δείπνο των «μικρών» εκ μέρους της μεγάλης ομάδας, παραβρέθηκαν και οι Κώτσιος, Κιάσσος, Νάστος, εκφράζοντας και αυτοί με τη σειρά τους τη στήριξη τους, στους μικρούς του ΟΦΗ, στους οποίους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε κάνει 19 φιλικά παιχνίδια, έχουμε δώσει και τρία επίσημα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ και νομίζω ότι έχουμε όλες τις προυποθέσεις που θέλουμε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Εχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτον τον καιρό και τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου όσο και οι ποδοσφαιριστές, ανυπονομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος παρέστη στο δείπνο μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Γαυγιωτάκη και τον Λευτέρη Πουπάκη, ο οποίος θα έχει ρόλο Γενικού αρχηγού στην Κ19 του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ είχε δυναμική παρουσία η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ1925. Ο Μανόλης Ορφανάκης, ο Μιχάλης Μυλωνάκης (με τον συνέταιρο του στις επιχειρήσεις του Κώστα Καραντινό), ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης, ο Γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης, έδωσαν το «παρών» στο δείπνο της Κ19.

Ιδιαίτερη όμως ήταν η παρουσία και κάποιων γνωστών φίλων του ΟΦΗ επιχειρηματιών του Ηρακλείου, οι οποίοι θα βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ και της Κ19.

Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, τον Γιώργο Αλετρά, τον Βασίλη Χωραίτη και τον Δημήτρη Καλαιτζάκη, οι οποίοι θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Κ19 του ΟΦΗ και γενικότερα στι υποδομές του ΟΦΗ. μέσα απο μια επιτροπή που θα συσταθεί και την οποία θα πλαισιώσουν και άλλοι φίλοι του ΟΦΗ.

Στο δείπνο παρέστη και ο κ. Βαγγέλης Παπαγγελής εκ μέρους της ΕΠΣΗ.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον Μανόλη Σταματάκη, ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» για την φιλοξενία (υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση και στον κ. Σταματάκη να είναι επίσης κοντά στις υποδομές του ΟΦΗ, μέσα απο αυτήν την επιτροπή).

Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί και το μέλος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Γιώργο Κουτεντάκη, ο οποίος και πρόσφερε τα κρέατα στο δείπνο στην Κ19 του ΟΦΗ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο το δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Κοντά στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Κώτσιος, Κιάσσος και Νάστος, στο δείπνο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στους πιτσιρικάδες της δεύτερης ομάδας, η οποία σε μερικές ημέρες ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των «μικρών» της Football league.

H κίνηση αυτή, ήταν συμβολική, αλλά ταυτόχρονα και σημαντική, καθώς ήρθε να επιβεβαιώσει την σημασία που δείχνει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο θέμα των υποδομών, αλλά και το οικογεναιακό κλίμα που θέλει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.

Κώτσιος, Νάσος και Κιάσσος μίλησαν αρκετά με τους προπονητές της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη, Γιώργο Γαυγιωτάκη και τον πολύπειρο Λευτέρη Πουπάκη για το υλικό που έχει ο ΟΦΗ και την προσπάθεια που κάνει, για να αναδομήσει τις υποδομές του.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο το δείπνο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς την Κ19, ο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος, Κώστας Κιάσσος και Ανέστης Νάστος, με τον Γενικό αρχηγό Κώστα Ζερβάκη, τους προπονητές της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη και Γιώργο Γαυγιωτάκη, αλλά και τους υιούς του ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανόλη Σταματάκη, οι οποίοι είναι και αθλητές στην ακαδημία του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόσωπα-εκπλήξεις στο δείπνο της Κ19 του ΟΦΗ

4 ακόμη επιχειρηματίες-φίλοι του ΟΦΗ κοντά στην προσπάθεια της ομάδας

 

Δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην Αθήνα δίνει ο ΟΦΗ.

Την Κυριακή (15/1, 3μμ) στο Μενίδι και την Τετάρτη (18/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο (14/1) απο το Ηράκλειο το απόγευμα και θα επιστρέψει στην βάση της την Πέμπτη (19/1) το πρωί, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία (Σάββατο 21/1, 4μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει δηλαδή 5μέρες στην Αθήνα (απο το Σάββατο, μέχρι την Πέμπτη) για τις δυο συνεχόμενες αναμετρήσες για το πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football league.

Σύμφωνα με το πλάνο της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα, θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, την Δευτέρα (16/1) και την Τρίτη (17/1) το πρωί.

Να σημειωθεί ότι οι Κώτσιος και Νάστος, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, θα μεταβούν κανονικά την Δευτέρα (16/1) στην Αθήνα, για να τεθούν στην διάθεση της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Βουό στο Μενίδι ο ΟΦΗ-Η αποστολή

 

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του 21χρονου μπακ του ΠΟΑ, Αγγελου Καρβελά.

Ο νεαρός αμυντικός χτύπησε στο γότατο στο παιχνίδι για το Κύπελλο Γ' Εθνικής με τη Ρόδο και μετά την εξέταση που έκανε στον παίκτη, ο ορθοπεδικός Παναγιώτης Αντωνακάκης, εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών, διάγνωση που αν επιβεβαιωθεί και απο τη μαγνητική που θα καει ο ποδοσφαιριστής, αυτό σημαίνει ότι θα μπεί στο χειρουργείο και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Σίγουρα μια άτυχη στιγμή για τον Καρβελά, ο οποίος είναι απο τους κορυφαίους παίκτες του ΠΟΑ στη Γ' Εθνική.

Ο Καρβελάς πρόσφατα είχε δοκιμαστεί στον Παναιτωλικό, χωρίς να προχωρήσει το ενδιαφέρον και σίγουρα είναι ένας απο τους παίκτες με προοπτική για τον ΠΟΑ, αλλά και απο τους επίλεκτους και πλέον ελπιδοφόρους, στην θέση του, στην Γ' Εθνική.

Αν επιβεβαιώθεί ο τραυματισμός του, θα πρέπει να σφίξει τα δόντια, να κάνει υπομονή, να δουλέψει στην αποθεραπεία του και να επιστρέψει δυνατός την επόμενη χρονιά.

Διαθέτει ταλέντο και μέλλον και είναι σε πολύ καλή ηλικία.

Δυστυχώς-όπως συνέβη πρόσφατα και με το Νίκο Καρέλη της Γκένκ για τον ίδιο λόγο (ρήξη χιαστών)-το ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλές στιγμές, αλλα και άσχημες όπως αυτές που έχουν να κάνουν με σοβαρούς τραυματισμούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΟΑ: Ρήξη χιαστών ο Καρβελάς

 

Με μια φωτογραφία, που δείχνει τους παίκτες του ΟΦΗ να …κοιμούνται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας την πτήση που δεν έγινε για να μεταβούν στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου και τη…λεζάντα «Γιατί;» η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr περιγράφει την ταλαιπωρία που έζησαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι (3μμ) από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Από εκεί επρόκειτο να πετάξει στις 6 το απόγευμα της ίδια μέρας για την Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί μετά οδικώς να μεταβεί στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου που είχε οριστεί για την Τετάρτη (11/1, 3μμ).

Η πτήση για την Καβάλα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, έψαξαν την επιλογή να ταξιδέψουν αργά το βράδυ για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτή η πτήση ματαιώθηκε.

Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, απο την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο την Τρίτη (10/1) αργά το βράδυ  και οι παίκτες του ΟΦΗ, ξύπνησαν στις 4 τα χαράματα για να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν.

Στις 7 το πρωί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, αλλά μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς και αυτή η πτήση ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών!

Αυτή ήταν η τελευταία τους δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο, για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, άρχισαν την προσπάθεια για να βρούν εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο.

Ούτε αυτό ήταν εύκολο.

Τελικά μετά από προσπάθεια, βρέθηκαν εισιτήρια, ώστε η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της, σε …τρείς δόσεις και διαφορετικές πτήσεις!

Ο ΟΦΗ έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες, για την αδυναμία να μεταβεί στον προορισμό του και θα τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου το παιχνίδι με την Ξάνθη, να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν να λένε για μια ταλαιπωρία η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν το παιχνίδι είχε αναβληθεί έγκαιρα.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι από τα…χαράματα της Τετάρτης (11/1) με τους παίκτες του ΟΦΗ, να περιμένουν την πτήση, από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη, η οποία τελικά δεν έγινε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΟΦΗ και οι...Χιονάνθρωποι!

Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Αλήθεια, γιατί στην περίπτωση του αγώνα Ξάνθη-ΟΦΗ, η ΕΠΟ δεν έδειξε τα ίδια «αντανακλαστικά» με τους αγώνες Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Αρης-Ολυμπιακός, Πλατανιάς-Γιάννινα, Λαμία-Ατρόμητος, τους οποίους ανέβαλε έγκαιρα, λόγω της κακοκαιρίας;
Ο ΟΦΗ διαπιστωμένα προσπάθησε να φτάσει στον προορισμό του, χρεώθηκε εισιτήρια και ξενοδοχεία, αλλά δεν είναι και...Θεός, για να κάνει το αδύνατο, δυνατό!
Η αποστολή ταλαιπωρήθηκε βάναυσα, πέταξε στην Αθήνα, αλλά εγκλωβίστηκε εκεί, καθώς τα αεροδρόμια της Χρυσούπολης Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης ήταν κλειστά, λόγω του χιονιά και οι πτήσεις ματαιώθηκαν.

Προσπάθησε να βρεί πτήσεις την Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη το πρωί, αλλά με τον...καιρό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς!

Οι παικτες του ΟΦΗ πήγαν άγρυπνοι στο αεροδρόμιο την Τετάρτη τα ξημερώματα μήπως και πετάξουν για την Αλεξανδρούπολη, τους έβαλαν στο αερπλάνο και τους ...έβγαλαν, καθώς η πτηση απαγορεύτηκε!
Τι περίμενε η ΕΠΟ, για να βγάλει την ανακοίνωση της ματαίωσης του αγώνα;
Ακόμα και όταν είχε γίνει ήδη γνωστό, ότι η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει όπως-όπως στο Ηράκλειο (σε ...τρείς δόσεις καθώς δεν υπήρχαν αεροπορικά εισιτήρια), η ΕΠΟ...τηρούσε τον κανονισμό και δεν ανακοίνωσε την ματαίωση του παιχνιδιού.
Επρεπε να συνεναίσει (sic) και η αντίπαλη ομάδα (Ξάνθη) στην αναβολή του αγώνα, για να συμβεί αυτό, λένε οι ειδικοί, μια και ο Καζναφέρης της Ξάνθης, μέχρι και την τελευταία στιγμή επέμενε ότι μπορεί να γίνει το παιχνίδι (!), αλλά μάλλον...ξέχασε, ότι ο ΟΦΗ δε διαθέτει κάποιο ...διαστημόπλοιο για να ταξιδέψει στην Ξάνθη, καθώς τα αεροπλάνα αδυνατούσαν να πετάξουν!
Σοβαρότης μηδέν! Και όχι μόνο!
Αμ, το άλλο; Να μείνει η αποστολή του ΟΦΗ στην Αθήνα και να γίνει το παιχνίδι την Πέμπτη! (προτροπή του απίθανου Κασναφέρη και αυτή!).
Και αν δεν...πετάξει, που ήταν το πιθανότερο, ούτε την Πέμπτη, καθώς η κακοκαιρία συνεχίζεται, να χάσει μια ακόμη μέρα, για να επιστρέψει στη βάση της.

Kαι το χιόνι καλά κρατεί στην Ξάνθη. Οι πόντοι ανεβαίνουν, η θερμοκρασία στο -6 και κάποιοι λένε ότι ακόμα και αν οι ομάδες βρισκόταν στο γήπεδο, το πιθανότερο, είναι ότι δεν θα γινόταν το παιχνίδι!

Γιατί αυτή η μαζοχιστική διάθεση λοιπόν και όχι μια απόφαση που θα διευκολύνει τα πράγματα.

Γιατί αυτή η μιζέρια.

Τον κανονισμό υπεραμύνθηκε λοιπόν και ο ΟΦΗ! "Ανωτέρα βία". Πήρε τα χαρτιά που έπρεπε απο την αεροπορική εταιρεία για τις ακυρώσεις των πτήσεων και την αδυναμία να πετάξει και θα τα κάνει ...χιονόμπαλες για να πετάξει στη μούρη εκείνων που βουλιάζουν στο...χιόνι το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Χιονάνθρωποι!

Υποθετικό ερώτημα: Στη ρεβάνς του Γεντί Κουλέ (όταν γίνει)  η Ξάνθη δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ λέει του Καζναφέρη, πάρε τους και ελάτε κολυμπώντας! 

 

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

ΟΦΗ, Αρης και ...λίγο Λαμία, είναι οι "αγαπημένες" ομάδες της ΕΡΤ-3 για της τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της Β' Εθνικής.

Οπως φαίνεται καθαρά, απο τις μέχρι σήμερα μεταδόσεις, η κρατική τηλεόραση δείχνει μια έμφαση στα παιχνίδια του ΟΦΗ και του Αρη και για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, καθώς οι δυο αυτές ομάδες λόγω δυναμικής και κόσμου, είναι τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Ενώ η ευαισθησία στον Αρη απο την ΕΡΤ-3 έχει να κάνει και με την έμφαση του καναλιού στην Θεσσαλονίκη.

Η τρίτη ...προτίμηση της κρατικής τηλεόρασης, για τις τηλεοπτικές μεταδίσεις της  Β' Εθνικής  είναι η Λαμία και ακολουθούν τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Σμύρνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της Football league για τα τηλεοπτικά παιχνίδια των επόμενων αγωνιστικών, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι Αχαρναικός-ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή στις 3μμ στο Μενίδι για την 10η αγωνιστική της Football league.

Οπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ-3 θα είναι τα παιχνίδια Αγροτικός Αστέρας-Αρης (14/1 3μμ) και Πανσερραικός-Λαμία (15/1, 5μμ). 

Αντίθετα, τηλεοπτικό θα είναι το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου (3μμ), για την 11η αγωνιστική.

Στην ίδια αγωνιστική, θα καλυφθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι Αρης-Πανσερραικός (18/1, 5μμ).

Τηλεοπτικό θα είναι και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία, που θα γίνει το Σάββατο 21/1 (3μμ). Στην ίδια αγωνιστική θα καλυφθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι Αχαρναικός-Αρης (22/1, 5μμ).

Τέλος, τηλεοπτικό είναι και το παιχνίδι Ξάνθη-ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος (11/1, 3μμ), αλλά αυτή τη φορά απο το ΟΤΕ-TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Κάθε μέρα...φεύγουν 1-2 απο τον Εργοτέλη!

Την Τετάρτη (11/1), είχαμε δυο ακόμη αποχωρήσεις στον Εργοτέλη. Τα προγνωστικά για την αποχώρηση του Αργεντίνου επιθετικού Μάουρο Πόι, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν.

Ενώ ο Εργοτέλης ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Βαγγέλη Κουτσάκη, ο οποίος μετά την πρόσληψη του Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού, έμεινε χωρίς αντικείμενο!

Για τον Κουτσάκη, η διοίκηση του Εργοτέλη επισημαίνει ότι θα απασχοληθεί σε άλλο πόστο.
Η λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο επιθετικό Μάουρο Πόι, ανεβάζει τις αποχωρήσεις παικτών στους 7 τον Ιανουάριο, καθώς έχουν αποχωρήσει ακόμη οι Καλέ, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνγκας, Στεφανάκος, Κολόκας.

Εχουν δε, αποκτηθεί επτά: Παπαπαναγιώτου (αμυντικός), Μπρατσιάνι (επιθετικός), Μίνγκα (μεσοεπιθετικό),  Γκαρακλίδη (αμυντικός),  Νιάρο (αριστερός μπακ) , Νικολακάκη (δεξιός μπακ), Μπάτζιο (αμυντικός).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κύμα αποχωρήσεων στον Εργοτέλη

 

Το...κύμα αποχωρήσεων στον Εργοτέλη συνεχίζεται!

H ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, καθώς τα βρίσκει σκούρα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και στην κρητική ομάδα, πήραν την απόφαση να βάλουν σε εφαρμογή τις εισηγήσεις του προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη και να αναδομήσουν την ομάδα, στα μέσα της περιόδου!

Οι αποχωρήσεις του τερματοφύλακα Μανόλη Στεφανάκου και του κεντρικού αμυντικού Γιάννη Κολόκα, ήρθαν να προστεθούν σε εκείνες των Καλέ, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Τσουμάνγκα, που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες!

Απο ότι λένε οι πληροφορίες ο αριθμός των παικτών που θα αποχωρήσουν να ανεβεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες.
Μέχρι σήμερα απο τον Εργοτέλη έχουν αποχωρήσει 6 παίκτες: Καλέ, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνγκας, Στεφανάκος, Κολόκας και έχουν αποκτηθεί επτά: Παπαπαναγιώτου (αμυντικός), Μπρατσιάνι (επιθετικός), Μίνγκα (μεσοεπιθετικό), Θωμά Γκαρακλίδη (αμυντικός), Χρήστο Νιάρο (αριστερός μπακ) , Μανώλη Νικολακάκη (δεξιός μπακ), Χρήστο Μπάτζιο (αμυντικός).
Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός Μάουρο Πόι, ενώ μετά την αποχώρηση του Στεφανάκου θα αποκτηθεί τερματοφύλακας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συνεχίζονται οι αφίξεις και οι αποχωρήσεις στον Εργοτέλη

Η ώρα των αποχωρήσεων στον Εργοτέλη

Ανέβηκε στις 7 μεταγραφές ο Εργοτέλης

 

Page 1 of 33

Νεότερα Άρθρα

About MVP

Aliquam molestie, lacus et porta pellentesque libero mi vulputate. logo Aliquam molestie, lacus et porta pellentesque, libero mi vulputate velit, nec feugiat turpis.

MVP Socials