Print this page

"Λαυράκια" και μεταγραφές στον ΟΦΗ!

10 Jul 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δεν ψάχνεται μόνο για τους μεταγραφικούς του μεταγραφικούς στόχους ο ΟΦΗ.
Ψάχνει και «λαυράκια», κάτι που στα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών του ΟΦΗ, ήταν το αλατοπίπερο των μεταγραφικών αναζητήσεων, του αείμνηστου Ευγένιου Γκέραρντ.
Κάπως έτσι, ο ΟΦΗ βρήκε τον Μοχάμεντ Ντιάρα, αλλά και άλλους που κατά καιρούς πέρασαν από τον μεγάλο ΟΦΗ εκείνης της εποχής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει «συνηθίσει» σε αυτή τη λογική και πάντα βλέπει τις «εκπλήξεις» με περίσσιο ενδιαφέρον.
Το ίδιο έκανε και με τον έγχρωμο Ολλανδό μέσο, που έκανε ξαφνικά την παρουσία του στην «πρώτη» της ομάδας στο Γεντί Κουλέ και περνάει από το μικροσκόπιο του Παπαδόπουλου.
Είναι παίκτης με εντυπωσιακά σωματικά χαρακτηριστικά, έχει ποδοσφαιρική παιδεία και οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.
Παρ’ ότι ο ΟΦΗ έχει σχετικά αρκετές επιλογές στις θέσεις «8» και «6», η περίπτωση του θα εξεταστεί με προσοχή από τον προπονητή του ΟΦΗ, ο οποίος έχει καλές συστάσεις και πληροφορίες για τον παίκτη.
Δεν είναι το μοναδικό «λαυράκι» που βλέπει ο ΟΦΗ.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας αυτήν την εποχή.
Ο ΟΦΗ οφείλει να «βλέπει» παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα στο σύλλογο μελλοντικά, καθώς αυτή η επιλογή αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση του.
«Μου είπε με κλειστά μάτια ο Λεάλ να έρθω στον ΟΦΗ» δήλωσε ο Αργεντίνος Νέιρα, στην άφιξη του στο αεροδρόμιο για τον ΟΦΗ.

Ο Νέιρα, ήταν συμπαίκτης με τον Λεάλ και αμέσως τον ρώτησε για την πρόταση από τον ΟΦΗ.
Ο Λεάλ του είπε, να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Κρήτη!
Μάλιστα επικοινώνησε και με τον Παπαδόπουλο, για να του μεταφέρει να μην έχει… δεύτερες σκέψεις για το Νέιρα, καθώς τον χαρακτήρισε παίκτη υψηλού επιπέδου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΟΦΗ.
«Μου αρέσουν τα… τάκλιν» είπε ο …άλλος Βραζιλιάνος του ΟΦΗ, ο Μεγιάδο, ο οποίος έχει το προφίλ του «σκληρού» αμυντικού μέσου.

Το παρουσιαστικό του Αργεντίνου, με το μαλί κουρεμένο γουλί, και μια «χαρακιά» μπροστά στο κεφάλι, ταιριάζει με το αγωνιστικό του προφίλ.

«Τσακάλι» στην μεσαία γραμμή. Περισσότερα, θα δούμε στο …γήπεδο όμως!
«Γιώργο, Νέιρα-Μεγιάδο, όπως λέγαμε Βέρα-Ισις;» με ρωτάει ο καλός μου φίλος ο Βασίλης ακροατής μου, κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1.
Οι Χιλιανοί, υπήρξαν ένα από τα καλύτερα «δίδυμα» της ιστορίας του ΟΦΗ, σε μια εποχή τρομερής αγωνιστικής ποιότητας για την ομάδα, η οποία ήταν η καλύτερη όλων των εποχών στα τέλη της δεκαετίας του ’80.
Οπότε, δεν …τολμώ να κάνω συγκρίσεις. Και δεν θέλω ακόμη.
Πάντως θεωρώ ότι είναι καλό που δυο παίκτες από την ίδια χώρα, θα βρεθούν μαζί στον ΟΦΗ.

Οι δυο Αργεντίνοι «κόλλησαν» αμέσως και θα είναι καλό για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, στο θέμα της προσαρμογής τους.
Ο Δημήτρης Μαχαίρας, δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ, καθώς ήταν δανεικός από τον Λεβαδειακό, όμως θα βρίσκεται και αυτός (εκτός απροόπτου) στην Σούπερ Λίγκ, καθώς η ομάδα της Λειβαδιάς του ανανέωσε το συμβόλαιο!
Ετσι, θα είναι και αυτός …Σουπερλιγκάτος!
Ο Δημήτρης, ήθελε πολύ να συνεχίσει στον ΟΦΗ, αλλά ο Κομπότης είχε τα δικά του σχέδια.
Το παρήγορο για τον παίκτη, είναι ότι εξαργύρωσε τον πολύ καλό δεύτερο γύρο με τον ΟΦΗ, με επιστροφή και δική του προσωπικά σε μια ομάδα Σούπερ Λίγκ.
Με μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών ο Δημήτρης ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όλους όσους τον στήριξαν στον ΟΦΗ και ευχήθηκε στην ομάδα καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ!
Καλός παίκτης, αλλά και εξαιρετικό παιδί ο Δημήτρης…
Ο ΟΦΗ είχε 3 χιλιάδες κόσμο, στην επίσημη πρώτη στο Γεντί Κουλέ.
Αλήθεια, πόσες ομάδες της Σούπερ Λίγκ, μαζεύουν τόσους φιλάθλους στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος;
Η πρώτη «γεύση» από τον κόσμο, έδειξε παλμό και ενθουσιασμό και ένα γήπεδο που κάθε Κυριακή φέτος, πρέπει να είναι «καμίνι»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αρωμα Σούπερ Λίγκ στην επίσημη πρώτη του ΟΦΗ! (VIDEO)

Για 2-3 μεταγραφές ακόμη ο ΟΦΗ-Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Tρελάθηκαν με τον κόσμο οι παίκτες του ΟΦΗ-Διαβάστε τι δήλωσαν

Read 2512 times Last modified on Friday, 20 July 2018 13:57
Rate this item
(0 votes)

Latest from george