karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Η μπάλα τιμώρησε τον ΟΦΗ στη Σπάρτη!

11 Feb 2017 Written by

Ο ΟΦΗ πλήρωσε στη Σπάρτη τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που λέει ότι αν δεν βάλεις γκολ στις ευκαιρίες που κάνεις, θα χάσεις το παιχνίδι!

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι και μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει στην Σπάρτη, αλλά τελικά έφυγε χαμένος απο το γήπεδο με 1-0, απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, απλά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε μια απο τις λίγες φάσεις που δημιούργησε.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κορυφαίος παίκτης της Σπάρτης ήταν ο τερματοφύλακας της (Μελισσάς), ο οποίος κατέβασε τα ρολά!

Μοιραίος του ΟΦΗ ο Νάστος, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56' και αποβλήθηκε. Ο ΟΦΗ με 10 παίκτες προσπάθησε και τα έδωσε όλα, αλλά πλήρωσε αυτό το επιθετικό ρίσκο, καθώς η Σπάρτη σε μια αντεπίθεση της με τον Ηλιόπουλο, πέτυχε το γκολ στο 81' και πήρε το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ εχασε στη Σπάρτη, ευκαιρίες που δεν...χάνονται. Στο 6' απο δυο μέτρα ο Μάνος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ ο γκολκήπερ της Σπάρτης απο το ξεκίνημα του αγώνα, έδειξε ότι ήταν «ζεστός». Στο 3' έκανε εντυπωσιακή επέμβαση, στο φάουλ του Χαντί, βγάζοντας την μπάλα απο το «παράθυρο».

Στο 27' έδιωξε το ψηλοκρεμαστό σούτ του Μητρόπουλου, στο 53' κράτησε το «μηδέν» σε εξ' επαφής κεφαλιά του Χαντί, όπως και στο 59' σε δυνατό σουτ του μέσου του ΟΦΗ.

Το...αποκορύφωμα ήταν στη φάση του 77' όταν απο τη μικρή περιοχή ο Ογκμποε πλάσαρε πάνω απο τα δοκάρια, στη φάση του αγώνα!

Η μπάλα τιμώρησε τον ΟΦΗ στο 81' όταν η κρητική ομάδα, αν και με δέκα παίκτες πίεζε για το γκολ, που θα της έδινε τη νίκη.

Σε μια κόντρα επίθεση ο Ηλιοπουλος μετά απο ασίστ του έμπειρου Αναστασάκου, έκανε τη ζημιά στον ΟΦΗ, ο οποίος αφού δεν κατάφερε να σκοράρει,  έχασε το παιχνίδι!

Ασχημη και άτυχη ήττα για την κρητική ομάδα, η οποία πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά τιμωρήθηκε απο την επιθετική της δυστοκία, καθώς η απουσία του Βουό (τραυματίας) στην επίθεση, φάνηκε.

Ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα βέβαια έπαιξε και η αποβολή του Νάστου στο 56' καθώς ο ΟΦΗ χρειάστηκε να παίξει 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο, γεγονός που επηρέασε την αγωνιστική του εικόνα.

Η ήττα αυτή πονάει πολύ τον ΟΦΗ, καθώς τον αφήνει ακόμα πιο πίσω στην μάχη της διεκδίκησης της ανόδου.

Διαιτητής: Mανούχος (Αργολίδας)

Oι συνθέσεις:

Σπάρτη: Μελισσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Μουζακίτης (65' Φράγκος), Μπανούσης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Καρτσαμπάς (60' Ηλιόπουλος), Αναστασόπουλος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (60' Μπόατεγκ), Χαντί, Μάνος (46' Μάνος), Μιλοσάβλιεβ (67' Πουρτουλίδης), Όγκμποε.

ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

 

-Καλές οι καιρικές συνθήκες στο παιχνίδι.

 

-Ο Κώστας Κιάσσος φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΟΦΗ.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

3' H πρώτη μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Εκπληκτική επέμβαση του Μελίσσα, σε απευθείας φάουλ του Χαντί. Στο «παραθυρο» πήγαινε η μπάλα, σε κόρνερ με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε ο γκολκήπερ της Σπάρτης.

6' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Οστοιτς σουτάρει η μπάλα παίρνει παράλληλη πορεία για τον Μάνο, ο οποίος μόνος απο τη μικρή περιοχή, πλασάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

ΣΧΟΛΙΟ: Μπήκε πολύ καλά και επιθετικά στο παιχνίδι ο ΟΦΗ και άξιζε ένα γκολ στις δυο φάσεις με το φάουλ του Χαντί και την απίστευτη ευκαιρία του Μάνου, ο οποίος απο τα τρία μέτρα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι! Απιστευτη φάση για τον ΟΦΗ, ο οποίος παίζει πολλά στο παιχνίδι αυτό.

20' Κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο.

24' Κίτρινη κάρτα στο Νάστο.

27' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ψηλοκρεμαστό σούτ του Μητρόπουλου, ο γκολκήπερ της Σπάρτης, εδιωξε σε κόρνερ. 

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ παραμένει στο ημίωρο η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Του λείπει η καλή κάθετη πάσα και μια ενέργεια που θα τον κανει να μπεί με αξιώσεις στην περιοχή. Αμυντικά ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός. Η Σπάρτη δεν έχει καταφέρει να πατήσει την περιοχή της κρητικής ομάδας.

41' Η πρώτη ευκαιρία για την Σπάρτη, με τον Αναστασάκο να βγάζει στον Μπουντόπουλο, ο οποίος πλάσαρε άουτ απο καλή θέση μέσα στην περιοχή.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0

ΣΧΟΛΙΟ: O ΟΦΗ μπήκε δυνατα στο παιχνίδι ζήτησε το γρήγορο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο δοκάρι του Μάνου. Μετά το 25' το παιχνίδι είναι μοιρασμένο. Καλύτερη κυκλοφορία και μεγαλύτερη δύναμη στην επίθεση χρειάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι καλύτερος, αλλά του λείπει το γκολ.

Με αλλαγή ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ. Ο Πάγκαλος αντί του Μάνου, στο παιχνίδι.

46' Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο για τη Σπάρτη. Κεφαλιά του Αναστασάκου, η μπάλα άουτ.

48' Μεγαλη επέμβαση του Δερμιτζάκη, σε σούτ του Μουντοπουλου, μέσα απο την περιοχή.

53' ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ιδανική σέντρα του Μιλοσάβλιεφ για τον Χαντί, ο οποίος πιάνει την κεφαλιά απο την μικρή περιοχή, αλλά ο γκολκήπερ της Ξάνθης κάνει και πάλι εντυπσιακή επέμβαση!

54' Σούτ του Μουζακίτη απο καλή θέση, η μπάλα πάνω στον Οστοιτς.

56' ΠΛΗΓΜΑ για τον ΟΦΗ. Ο Νάστος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλεται απο το διαιτητή, παρά τις διαμαρτυρίες. Με δέκα συνεχίζει ο ΟΦΗ.

59' Νέα μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ. Σούτ του Χαντί, μέσα απο την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο γκολκήπερ της Σπάρτης.

60' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Εξω ο Μητρόπουλος, μέσα ο Μπόατεγκ.

Αλλαγή και για την Σπάρτη. Εξω ο Καρτσαμπάς, μέσα ο Ηλιοπουλος.

64' Κίτρινη κάρτα στον Σιώπη για θέατρο.

69' Απειλητικός ο Φράγκος, πήγε να κερδίσει τη μπάλα απο τον Κιάσσο, αλλά το σούτ που έκανε κόντραρε στον Βαλλιάνο.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μπανούση.

ΣΧΟΛΙΟ: Η αποβολή του Νάστου, έχει επηρεάσει το αγωνιστικό πρόσωπο του ΟΦΗ. Δυστυχώς η κρητική ομάδα σε ένα κρίσμο παιχνίδι μένει νωρίς με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι έχει ανοίξει πλέον, καθώς και οι γηπεδούχοι παίζοντας με παίκτη περισσότερο ρισκάρουν επιθετικά.

77' Απίστευτη ευκαιρία του ΟΦΗ! Μαγική μπαλιά του Ογκμποε για τον Πουρτουλίδη ο οποίος με το κεφάλι βγάζει στον Ογκμποε, ο οποίος στοπάρει αλλά απο το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει πάνω απο τα δοκάρια, χάνοντας τις ευκαιρίες του αγώνα!

81'Απίστευτη εξέλιξη: Στην μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ η Σπάρτη απαντάει με γκολ. Ο Αναστασάκος βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον Ηλιόπουλο, ο οποίος πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ (1-0).

86' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κεφλιά του Οστοιτς απο κοντά η μπάλα λίγο άουτ!

88' Με δέκα παίκτες και η Σπάρτη λόγω τη αποβολής του Μπανούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

89' Απευθείας φάουλ του Πουρτουλίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

ΣΧΟΛΙΟ: Αδικη ήττα του ΟΦΗ. Εχασε σωρεία ευκαιριών στη Σπάρτη, έπαιξε με δέκα παίκτες στο τελευταίο ημίωρο και τελικά έχασε το παιχνίδι. Η μπάλα δεν ηθελε τον ΟΦΗ σε αυτό το παιχνίδι. Η εικόνα του ΟΦΗ δεν ήταν για να χάσει.

 

Ο ΟΦΗ είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε ότι δεν έκανε πρώτος γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Σπάρτης ο τερματοφύλακας της, ο οποίος κατέβασε τα ρολά. Κόστισε πολύ στον ΟΦΗ η αποβολή του Νάστου στο 56' γιατί άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα και σε ένα σημαντικό παιχνίδι. 

 

Read 2565 times Last modified on Monday, 13 February 2017 19:04
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi