karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Χαμός με το νέο σήμα του ΟΦΗ-Μπαράζ ανακοινώσεων

08 Aug 2020 Written by

Το νέο σήμα του ΟΦΗ, συνεχίζει να "διχάζει", καθώς η πλειοψηφία του κόσμου, τάσσεται κατά της απόφασης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Με ανακοίνωση τους, όλοι οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, κάνουν λόγο για ένα "ιστορικό λάθος" και όπως αναφέρουν "απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος", ενώ επισημαίνουν ότι στην θύρα 4, θα υπάρχουν μόνο λάβαρα με το σήμα της ασπίδας του ΟΦΗ.

Με δεύτερη ανακοίνωση τους, λίγες ώρες αργότερα, οι συνδεσμίτες, στέλνουν μήνυμα σε ...μαιντανούς τους παρελθόντος, για τους οποίους επισημαίνουν ότι " ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!".

Οπως τονίζουν "σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν".

Οι δυο ανακοινώσεις των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ:

«Respect our history"

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου,γνωρίζοντας,την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μέγαλο μέρος απ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών,εκφραζουμε πίκρα,απογοήτευση και οργή γι' αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθές.

Αλήθεια, εσείς "παιδιά" του Ευγένιου,που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρωπης τιμώντας την φανέλα,πως νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;;;

Κύριε Μιχάλη Μπουση και "παιδιά"του Ευγένιου, απο την πρώτη μέρα έλευσή σας,σας στηρίξαμε.. Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα για το οποίο άλλωστε αγωνιστίκαμε κατά το παρελθον σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι,με έναν κοινό στόχο!!Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!!Όμως!!!!Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχέδον χρόνια δεν αφουγκραστηκατε και δεν λογαριάσατε τα "πιστέυω" και τα συναισθήματα του κόσμου.Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη...ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος...Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας!!!Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβαλλουν την ιστορία μας!!Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμας!!

ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια,σεβασμό,και με απεριόριστη αγάπη πρός όλους έσας,τους απλούς φιλάθλους,μικρούς και μεγάλους,για τα αδέρφια μας εκει ψηλά αλλα και όλοκληρο το οπαδικο κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία!Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!!Έτσι λοιπόν,αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια,δεκαετίες μεχρι και το θάνατο,στην αγαπημένη μας Θύρα 4,σε ολόκληρο το Γεντίκουλε,στις σημαίες,στα πανό μας,στα μπλουζάκια μας,αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρέθουμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!!Υποσχόμαστε ότι,οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!!!Με αυτό το έμβλημα!Με αυτο το σημα βάθια ριζώμενο μεσα στη ψυχή μας!!!!

Υ.Γ:Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδια!

Υ.Γ4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας.

Snakes 4 heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Archanes club

OFI Germany fans

Ο.Φ.Η. U.K fans».

 

"Ξεφύτρωσαν οι μαϊντανοί"


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας, που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη "βροχή" χθές το βράδυ οι "χοχλιοί" αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα από μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

"Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι", όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα, και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς "προέδρους", παράγοντες και συμβούλους. Ποιοι καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσάμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιους καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας?? Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ’ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλά και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν. Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών! Εσείς μαϊντανοί που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικά μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Την Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club OFI

Germany fans OFI UK».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το μητρικό σήμα του ΟΦΗ"

 

Read 2538 times Last modified on Tuesday, 11 August 2020 14:17
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi