karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Συνέντευξη Κώστας Κιάσσος: "Ο ΟΦΗ είναι ο Ολυμπιακός της Γ Εθνικής"

30 Sep 2015 Written by

Βρέθηκε στο γήπεδο του Μοσχάτου και είδε τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της κρητικής ομάδας της Γ Εθνικής, όπου ο ΟΦΗ  γνώρισε την ήττα με 2-0. Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1  και στον Γιώργο Κορτσιδάκη, για την εικόνα της κρητικής ομάδας, θεωρεί πρόωρα τα συμπεράσματα για τον ΟΦΗ και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δείξει υπομονή.

Ακόμη, ο Κιάσσος ο οποίος στα 39 του χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο στην Αγγλία αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε το καλοκαίρι για να κλείσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αλλά και τις προτάσεις που έχει για επιστρέψει στην Αγγλία, καθώς επιθυμεί να παίξει μια ακόμη χρονιά ποδόσφαιρο.

 Αναλυτικά οι αναφορές του Κώστα Κιάσσου στον ΣΚAΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1:

 -Κώστα πως είδες τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εθνικό;

 “Είναι πρώτη αγωνιστική και μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο να βγαίνουμε και να λέμε κάποια πράγματα. Ξέρετε οι νίκες έχουν πολλούς φίλους, αλλά οι ήττες πολλούς εχθρούς. Αυτό είναι νόμος στο ποδόσφαιρο. Με στεναχωρεί το γεγονός να μιλήσω για ήττα του ΟΦΗ. Μακάρι να είχε κερδίσει ο ΟΦΗ και να λέγαμε διαφορετικά πράγματα”.

 -Δεν κέρδισε όμως και η εικόνα του δεν ήταν καλή στo πρώτο παιχνίδι...

 “Διαβάζω πολλά τις τελευταίες μέρες. Πυροβολισμός σε προπονητή και παίκτες. Σίγουρα ο ΟΦΗ είναι μεγάλο μέγεθος και κανένας δεν μπορεί να περιμένει. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είχε πολλές περιπέτειες και έχει ταλαιπωρηθεί. Βρίσκεται σε ένα πρωτάθλημα που θέλει προσωπικότητα, μαγκιά και δύναμη. Ο ΟΦΗ πρέπει να προσαρμοστεί με την κατηγορία.Είναι λυπηρό για όλους μας από την πρώτη αγωνιστική να βγαίνουμε να πυροβολούμε.

Για μένα είναι πολύ άδικο αυτό να κρίνω μια ομάδα μετά την πρώτη αγωνιστική. Χρειάζεται χρόνος. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και ας μην ακούγεται αυτό συμβατό με το όνομα της ομάδας. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία η Γ Εθνική. Δεν έχει καλά γήπεδα, αλλά υπάρχουν και καλοί παίκτες, με παίκτες που έχουν κατέβει από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Ατρόμητος Πειραιά, το Ηράκλειο, η Ραφήνα, είναι καλές ομάδες και τις έχω δεί για αυτό και το λέω”.

-Πιστεύεις ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει;

 «Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί της κατηγορίας. Είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός στην κατηγορία. Εννοείται ότι πρέπει να το δείχνει το γήπεδο. Δεν παίζουν οι φανέλες, αλλά και οι δηλώσεις. Πρέπει στο γήπεδο να ματώνει. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ θα πρέπει να κοιτάξει την ουσία. Τους βαθμούς. Ας μην παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αν τον Μάιο ο ΟΦΗ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν έχει πετύχει το στόχο δεν θα ασχοληθεί κανείς. Το θέμα είναι ο στόχος. Η ουσία. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν πρέπει να ζούμε σε ένα ροζ συννεφάκι. Η ομάδα έχει κάνει ένα ριζικό ξεκίνημα και αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσει».

 -Το υλικό της ομάδας πως το βλέπεις;

 “Ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες. Η βελτίωση θα έρθει παιχνίδι με το παιχνίδι. Αν περάσουν 5-6 παιχνίδια και η εικόνα είναι η ίδια με τον Εθνικό, τότε αυτό θα είναι ένα μήνυμα.Ο καθρέπτης όλων είναι ο αγωνιστικός χώρος”.

 -Είσαι στα 39 σου χρόνια. Τα ποδόσφαιρο έχει κλείσει για σένα ως ποδoσφαιριστής;

 «Eίχα την τύχη να πάω μεγάλος στην Αγγλία να παίξω ποδόσφαιρο. Είχα κάποιες γνωριμίες, ήρθε μια πρόταση από την Αγγλία που δεν την περίμενα. Ποτέ δεν περίμενα ότι στα 39  μου χρόνια θα πάω στην Κόνφερενς της Αγγλίας, που είναι πολύ υψηλό το επίπεδο της κατηγορίας.

Για μένα ήταν ένα όνειρο, που βρέθηκα εκεί έκανα παιχνίδια και ήμουν σημαντικός στην ομάδα αυτή. Μου έχει γίνει και πάλι πρόταση να πάω σε μια ομάδα στο τεχνικό της επιτελείο.Θέλω να παίξω όμως ένα ακόμη χρόνο  ποδόσφαιρο και θέλω να το κάνω. Εχω τρείς προτάσεις από την Αγγλία και τις εξετάζω. Μια πρόταση από ομάδα της Κόνφερενς, μια ακόμη από τη Σάουθ κόνφερενς και μια από την Ράιμαν λιγκ που είναι πιο χαμηλά. Εκεί έχω και πρόταση να είμαι και διευθυντής της ακαδημίας της ομάδας. Με τιμάνε πολύ οι προτάσεις αυτές.Το σκέφτομαι ακόμη. Στην Αθήνα έχω μια επιχείρηση, ένα κέντρο ενδυνάμωσης αθλητών και πάμε πολύ καλά. Παράλληλα έχουμε τμήματα ατομικής προπόνησης στο ποδόσφαιρο. Μεθοδολογία που την έχω πάρει από την Αγγλία από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι.Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου και τα σκέφτομαι».

-Αληθεύει ότι το καλοκαίρι  είχε γίνει μια συζήτηση με τον ΟΦΗ;

 «Εγινε μια συζήτηση με τον Γιώργο Βλαστό. Πίστευα ότι μπορούσε να γίνει αλλά τελικά δεν έγινε. Αργότερα έμαθα ότι ήταν αρνητικός ο προπονητής. Ηθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ, αλλά δεν έγινε. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι στην ομάδα να είναι όπως θέλουμε να είναι πάντα όλοι μας που τον αγαπάμε και φορέσαμε τη φανέλα του».

 

 

Read 13886 times Last modified on Tuesday, 13 October 2015 13:25
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi